kolumna

KOLUMNA, Pavle Rupar: Narodna noša, ki jo nosi veleposlanik je simbol enakovreden grbu, himni in zastavi!

Narodna noša, ki jo nosi veleposlanik je simbol enakovreden grbu, himni in zastavi! Naj vam bo jasno!!

In spet so komunisti in levičarski teroristi zanetili ogenj sovraštva v Bosni in Hercegovini! Tako, kot so to želeli pri lažni obsodbi Janše, da je avtor tajnega Non-paper dokumenta o delitvi Bosne, tako ne odnehajo niti, ko jim je umazan posel s prevarami dokazan! Brez sramu, brez strahu brez slabe vesti, ker blatijo našo Slovenijo!

Pavle Rupar v narodni noši

Pavle Rupar

Seveda so se v svoji zahrbtnosti in zlobi najprej s spodbujanjem sovraštva in nestrpnosti obrnili na »državljane« Slovenije iz republik bivše komunistične (Titove) države, ki pač tu živijo od razpada umazane Jugoslavije! Ker vedo, da so to njihovi večni volivci in podporniki vsaj po večini. In slabo razmišljujoči pri odločitvah , ko gre za politiko! Lahka tarča, kot jih sami imenujejo! Njihov bes je vedno nadpovprečno srdit, ni v primerjavi z Evropejci, nikakor! Zlahka jih spodbudijo, da gredo na ulice Ljubljane, tepejo novinarje in razbijajo ali pa vsaj kolesarijo.. Njihov ponos je enako nadpovprečen od drugih ljudstev, mnogo večji od slovenskega! Nikoli in nikdar niso in ne bodo priznali Slovenije za Domovino! Še manj, da so Slovenci, razen, ko je treba to napisati v formular za pridobitev socialne podpore, nadomestil in drugih privilegijev, ki so večini nepoznane!

Zato mi dovolite, da jim vsaj malo pojasnim, zakaj je šel naš veleposlanik s poverilnimi pismi pred zloglasnega Dodika v naši, SLOVENSKI NARODNI NOŠI!! Če opozorila, spora in sovraštva, ki so ga zopet ustvarili levičarji, ne bi bilo, niti ne bi vedeli, od kje taka narodna noša! Dovolite mi, da vam povem, da veleposlanik zastopa SLOVENIJO in ne državljane, da zastopa naš ponos in ne ponos priseljenih skupin državljanov in nošenje narodne noše pomeni izraz pripadnosti in služenju Sloveniji, kar je mnogim izmed »državljanov« povsem tuje! Ker le-ti po večini živijo od že omenjenih socialnih dajatev, podpor ali pa prav od »Dodikove« krajine in šverca ter prekupčevanja! Da se razumemo, nič nimam proti, če večina vas državljanov vozi BMW, ki je napisan na staro majko ali očeta, niti , da je 80 % dela na črno prav vaš posel, niti me ne moti, da vas država Slovenija živi iz davkov, ki jih mi plačujemo! Če vas ne znamo dati v red, je to naš, ne vaš problem! Ampak povem vam, pri diktiranju, kaj bo nosil Slovenski  veleposlanik, katero pesem bomo peli Slovenci, v katerem jeziku se boste učili in kako se boste vedli v naši Domovini pa vas, spoštovani levičarji, komunisti in državljani , mi ne bomo spraševali!

Nihče vas ne nadleguje in nas ne moti, če hodite v opankah, nosite šajkače ali bele »hostije« na vrhu glave, mi vam damo mir! Ker je to izraz kulture in naše vzgoje! Če vas komunisti in razne Fajonke, šivilje in komedijanti ter mesečniki ščuvajo k nasprotnem pa tudi njim zlahka sporočim, da naj se ne igrajo z našo potrpežljivostjo! Od Pirana do Lendave, od Kranjske gore Kočevja v lokalih nabijate cigu migu komade, do sedaj ste imeli mir! Niti ne mečemo kamenja v norce, ki z odprtimi avti vozijo po Bledu, Postojni in povsod s hrupnim meketanjem raznih Cec, Šaulićev in Čordićev motijo ljudi.. Povem pa še enkrat: našo kulturo, naše oblačenje, našo pesem in kulturo, naše Slovenstvo, simbole in naš ponos pa se dotaknili ne boste!! Je nedotakljivo!!

Zato raznim taksistom, južnjakom, levičarjem, ki gnusno spodbujajo k nasilju, sovraštvu in nerazumevanje med nami , državljani Slovenije jasno sporočamo: ponosni smo na vsakega veleposlanika, ki oblečen v naše Slovenske narodne noše uradno nastopajo kjerkoli v tujini!! PONOSNI!! Odziv tujine je izreden, pozitiven, ker nas razumejo, česar vi nikoli ne boste dojeli! Ker za vas Slovenija nikoli ni bila domovina, ker ste pod hipnozo diktature Juge in ker veste, da so pod to hipnozo tudi po večini državljani iz bivših republik! In ker še vedno upate, da boste s sovraštvom in spodbujanjem nasilja do nas Slovencev morda nekoč obnovili, kar se obnoviti ne da!!

Državljanom, ki ne nasedate tem provokacijam in propagandi levičarjev in velikih medijev, s katerimi se res dobro razumemo in ste z nami srečni, da živimo v miru, ste delavni in pridni pa sporočam, da smo veseli, da ste tu, da si želimo sodelovanja in skupne blaginje za vse! Ostalim, ki jih moti naša slovenska glasba, tradicija, kultura, jezik, zastav in narodna noša pa z veseljem pokažimo mejne prehode za enosmerno pot domov..

Pavle Rupar

po portalu e-maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:kolumna