kolumna

Kolumna, Pavle Rupar, Fajonova mavrica, izsiljevanje gostincev, Olimpijada..

Fajonova mavrica, izsiljevanje gostincev, Olimpijada..

Fajonova zlezla na Triglav za provokacijo?

Seveda je to nekako povezano a resnično zgolj v barvah mavrice, ki je simbol sreče, milosti in veselja in, ki jo predvsem socialitična-komunistična levičarska srenja zlorablja za promocijo istospolno usmerjenih prebivalcev zemeljske krogle! Da smo si na jasnem: če bi ti ljudje, ki pač ljubijo osebe istega spola dojele, da jim nihče ne želi kratiti niti ene pravice  in da si drugi, ki pač naravo in stvarnost Boga dojemamo s ciljem družine in rojevanje otrok na pa zgolj osebni egoistični užitek v spolnosti, bi reagirali in se pogovarjali drugače, strpno, razumno in  konstruktivno! Tako pa jim žal še lahko še bolj goreče sporočamo, da naj delajo kar želijo pod pogojem, da svoje miselnosti in prakse ne vsiljujejo tistim, ki tega pač ne želimo početi, da je njihova usmeritev odlično orodje komunistom za doseganje drugih, oblastniških teženje edino, za kar jih imajo! Sicer se ravno levičarji in komunisti najbolj norčujejo iz njih, jih zaničujejo in se jim smejijo v obraz..

Tanja Fajon

Da je “Fajonka” zlezla na Triglav zgolj s ciljem provocirati drugače misleče in  omadeževati naš ponos in sveto goro in hkrati  simbol Slovenstva Aljažev stolp je jasno! Kakšnega drugega pomena njen ponesrečen poskusa osvajanja gore nima. Ne zna ne plezati, ne hoditi po planinah, še na ravnini, ko zapušča govorniški pult v Bruslju se spotakne. Zgolj zloraba istospolno usmerjenih v politične namene in norčevanje iz njih, ker ne dojamejo, da so le orodje v njihovih krvavih rokah.

Tanja Fajon,

Tanja Fajon, slika tedna Posnetek: twitter

Mavrica gostincev ki izsiljujejo

In v rokah teh komunističnih krvnikov je praktično tudi vse ostalo: če smo že doumeli, da so največji mediji povsem podrejeni levici, da je tožilstvo in sodstvo popolnoma komunistično in da tako tudi sodi je zdaj jasno, da so nastavili svoje kadre tudi v tako majhne celice, kot je recimo sekcija gostincev pri Obrtni zbornici.. Mavrica ljudi, ki je sestavljena od zelo dobrih gostincev z Michelinovimi priznanji do gostincev, ki v času zaprtja ob Coroni niso čakali na milost in do takih, ki še vedno nimajo odprto, ker od države dobivajo več, kot bi zaslužili, če bi imelo odprto! Da gre za klasično zlorabo sektorja, ki ga rabimo zgolj za druženje je jasno: zgolj nekaj ultra levičarskih »gostincev« skupaj s levičarskim vodstvom sekcije nasprotuje čisto vsemu, kar je dobro za zajezitev širjenja Covida!! Maske ne bi, ko jih ukinejo bi maske.. Zaprtje lokalov ne bi, ko jih odprejo želijo imeti zaprte.. Ko prosijo za razkuževanje se ne bi, ko to umaknejo želijo denar za razkužila.. Ko zahtevajo preverjanje potrdil tega ne bi, želijo dodaten denar za to, da te vpraša ali si cepljen ali ne.. Težko razumeš, če  gledaš pavšalno, lažje je, če sprejmeš tezo, da gre za hujskanje ljudi, za gradnjo upora in srdito jezo izraženo z grožnjami, da bodo tiste, ki jim preprečujemo malverzacije z ljudmi enostavno poklali, pobili.. Hrani preko 50 takih sporočil, ki sem jih dobil po fb te dni.. Mimogrede, zopet so me blokirali, to pot je vzrok stavek: »Pojdi se cepit, da ne boš ostal cepec..«!

zajem slike, 24UR

Blatanje olimpijcev, nov hobi levičarjev?

Mavrični krogi Olimpijade imajo povsem drug pomen od gay-lezbo- transi barvnih simbolov. Združujejo vse celine in barva kože, spolna in verska usmerjenost in vse, kar sodi v mirno življenje nimajo drugega pomena. Naši junaki so vsi cepljeni, spoštujejo pravila, ki so jih določili organizatorji, so disciplinirani v svojih vlogah, razumni, ko jim vodstvo in trenerji določajo pravila in sistem.. Nihče se ne upira, nihče ne blati olimpijsko »vlado«, ne kličejo k demonstracijam, ne hujskajo drug drugega, ne grozijo nikomur.. In imajo zato velikanske uspehe!!!

Skratka, čudoviti vzorniki vsem, ki jim ni nikoli nič jasno, ki delajo nemire po državi in hujskajo ljudi k vojni in nasilju, blatijo ter lažejo po tujini in nas prave Slovence želijo enostavno likvidirati, kot so to že storili njihovi očetje po drugi svetovni vojni.. Žal slednjim ni ničesar sveto, zlorabili bodo tudi uspehe olimpijcev in vodstva, ki je uspešno! Edino, kar se ne bojim je, da bi nekega dne Dočiča, Rogliča, Čeha in druge junake speljali iz mavričnih Olimpijskih krogov pod mavrično zastavo istospolnih in jih zlorabili v svoje namene prevzemanja oblasti. Ker so te punce in fantje, ki nas zastopajo na Olimpijskih igrah tam zaradi športa, so športniki in so zelo zelo zreli in pametni.. Res, zanje se ne bojim, vsaj ta trenutek ne.. Druga je kasneje, če samo pogledate Vilfana in večno »tišastega« in medijske pozornosti lačnega »tastarega« Dončića.

kolumna napisana ekskluzivno za portal e-maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:kolumna