Nekategorizirano

Živjo kolesarji! Jaka Racman je v času leve vlade prišel na NLB banko s tisoč milijoni eurov denarja iz Irana.

Kolesarji se ne borijo za demokracijo, ampak denar! Mnogo denarja! Zelo nepristransko in iskreno se vprašajte, kako to, da nihče ne odgovarja za milijardno pranje iranskega denarja v NLB banki? 

Ko gre Janez Slehernik na banko ali pošto in želi plačati položnico za minimalni znesek, zahtevajo od njega osebni identifikacijski dokument. Na pošti ne bo mogel plačati položnice, dokler ne bo uslužbenki na okencu dal podatka o kraju rojstva! Bančni program tako zahteva, vas bodo podučili!

Jaka Racman je na NLB banko prinesel tisoč milijonov eurov. Provizija za oprani denar na banki, ki je imel poreklo iz države Iran, ki je bila pod embargom je znašala 300 milijonov eurov. Mogoče celo kakšen drobiž več. 

Dragi sodržavljani, država je ugrabljena. V celoti ugrabljena!

Takšno operacijo lahko izpeljete samo, če obvladujete celoten sistem, tako bančnega, kot policijskega, tožilskega, sodnega in tudi medijskega! 

Nemogoče je izpeljati posel pranja denarja v največji državni banki v višini tisoč milijonov eurov in pobrati 300 milijonov eurov provizij. IN NEMOGOČE JE KAJ TAKEGA TUDI PREŽIVETI.

In vprašajte se, kaj bi se zgodilo, če bi tak posel bil izpeljan pod katerokoli desno ali desnosredinsko vlado. 


				Sta Miki Miška in Jaka Racman, kot komitenta NLB, dobila zvezdo slavnih v Hollywoodu?


V letih, ko so v NLB oprali za milijardo evrov iranskega denarja, ki je prek NLB odšel na več deset tisoč računov po vsem svetu, so velika nakazila dobivali tudi računi Jake Racmana ali Miki Miške. NLB je ob teh nezakonitih posredniških poslih ostala brez provizij. Te provizije – poznavalci pravijo, da bi lahko dosegle tudi pol milijarde evrov – so pristale na bančnih računih slovenske elite v davčnih oazah.			“ data-lazy-src=

Mogoče vam bo všeč