Nekategorizirano

Zavržni prispevek RTV! So ministrico Pivčevo primerjali s podgano?

Novinarja RTV Slovenija Metka Majer in Rok Šuligoj sta v svojem prispevku o Aleksandri Pivec, v katerem sta predstavila odziv poslanca Desusa Jurija Lepa in odgovor predsednika sveta stranke Tomaža Gantarja, da se bo na svetu Desus glasovalo o sedanji predsednici Pivčevi, kot enega izmed kadrov umestila podgano. 

 “Odurno! Izpod kritike,” se je jezno na ta kader odzvala žrtev medijskega umora v režiji slovenske nacionalne televizije ter urednica spletnega medija DOSJE, nekdanja dolgoletna novinarka RTV Slovenija Mojca Vočko. Kot smo ugotovili, gre za nutrijo, ki spada v vrsto vodnih podgan. Kaj so želeli s tem kadrom sporočiti iz nacionalne televizije svojim gledalcem?

 

V preteklih dneh so režiserji iz ozadja poskusili najprej z napadom v režiji Uroša Slaka in afere podjetja Vinakras. Afera pa ni imela učinka, razen da so uničevali odlično ime podjetja. Sile in ozadja so aktivirali novinarsko primadono RTV Slovenija Eugenija Carl. Le-ta je senzancionalistično poročala, da so stroške v hotelu v vrednosti 400 evrov za nastanitev Pivčeve plačali na izolski občini.

 Neverjetno, kaj si lahko privošči nacionalna TV! Naj še kdo pravi, da ni presstitutov!

Mogoče vam bo všeč