Nekategorizirano

Z gonjo proti Vladi javna RTV SLO dokazuje, da je ena od medijskih utrdb komunizma!

V zadnjih dveh tednih smo priče medijskega masakra, ki ga proti vladi Janeza Janše izvaja nacionalna RTV Slovenija. Naj si bodo informativne oddaje na TV Slo ali RA Slo, Valu 202 in “nepozabne” Tarče Erike Žnidarič, povsod se iz vsebine samo po sebi ponuja dejstvo, da se je nacionalni medijski servis, ki ga plačujemo vsi, postavil v službo “globoke države” za rušenje vlade Janeza Janše.   

Pomembne so razpoke, v koalicijski vladi namreč! In preko razpok, naj si bo to minister za obrambo Matej Tonin ali gospodarski minister Zdravko Počivavšek, se na koncu v Tarči kot tarča pojavi predsednik vlade Janez Janša. Marjan Šarec, bivši predsednik vlade, ki je ob pojavi Covid 19 strahopetno odstopil, je poleg interpelacije ministrov že napovedal kar rušenje cele vlade. Tudi v tej četrtkovi Tarči so se novinarske mrhovinarke po vsej sili želele z lažmi stisniti v kot Jelko Godec, Zdravka Počivavška in Mateja Tonina. “Podprte” z mnenji ekspertov dvomljive kredibilnosti, so zaman skušale sogovorce ujeti na tankem ledu. 

RTV dokazljivo laže, je na twitterju zapisal politični analitik Božidar Novak in postregel s pisnim strokovnim mnenjem dr. prof. Mateja Podbergarja iz SB Celje, ki je respiratorje Siriusmed R30 ocenil kot povsem ustrezna tudi za zdravljenje najtežje internistično obolelih s Covid 19.

Dopis dr. Mateja Podbregarja iz SB Celje

Ventilatorji Siriusmed R 30 so ustrezni za bolnišnice v Nemčiji, Veliki Britaniji, Španiji in še kje, le za RTV Slovenija niso ustrezni. In kakor je v svoji kolumni zapisalm odgovorni urednik Demokracije Jože Biščak: 

Ravnanje ne samo RTV Slovenije, ampak kar celega medijskega mainstreama, ki ga lahko razumemo, da je boljša smrt bolnika, kot pa ohranjanje pri življenju z medicinskim ventilatorjem, ki je bil dobavljen na domnevno sumljiv način, je po svoje razumljivo in logično. Od medijev, ki svoj programski čas in prostor namenjajo množičnim morilcem prejšnjega režima, zagovornikom evtanazije in splava (ne pa tudi nasprotnikom) ter vračem ideologije smrti, pač ni pričakovati drugega. Kar me zelo žalosti.

Mogoče vam bo všeč