Nekategorizirano

Poglejte si to sramoto! Primitivnost medicinskega osebja SB Ptuj, kot da smo 1945. leta in so pridivjale iz hoste!

Ministra za zdravje Tomaža Gantarja pozivam, da v SB Ptuj nemudoma pošlje revizijo, ker to, kar naj bi se danes dogajalo v prostorih te bolnišnične ustanove, presega vse meje razumnega! Bolnišnica je verjetno namenjena lažje ali težje bolnim, ki ob skrbni medicinski negi potrebujejo tudi mir in tišino. To, kar pa si je privoščilo ob 1. maju osebje te bolnišnice, presega vsakršno mejo dobrega okusa.

Prvomajski primitivizem medicinskega osebja je razkril posnetek Društva ledvičnih bolnikov Ptuj na FB, ki prikazuje “podivjane”  medicinske sestre, kako ob revolucionarnih napevih paradirajo iz sobe v sobo in težke bolnike “razveseljujejo” z jutranjo prvomajsko budnico!

Zgražanje nad ravnanjem medicinkega osebja SB Ptuj je na twitterju pokazal tudi dr. Vinko Gorenak. Nerazumljivo njemu in vsem nam je, da medicinske sestre v zdravstveni ustanovi paradirajo ob taktih glasne partizanske koračnice in mahajo z zastavo pred obrazi pacientov, ki ležijo v posteljah priključeni na aparate.

Kaže, da se je levičarjem v naši državi očitno povsem odtrgalo – zdravniki bi odklapljali krščanske paciente z aparatur, medicinske sestre vsiljujejo pacientom partizanske koračnice…

Vse to se je namreč dogajalo v Splošni bolnišnici Ptuj, kjer so pred dobrim tednom dni prav te prvomajsko razpoložene medicinske sestre na protestnem zboru zavrnile možnost, da bi v njihovo bolnico preselili obolele in okužene starostnike iz DSO Ljutomer. Ker dvomim, da bo vodstvo bolnišnice odreagiralo na takšne izpade in disciplinsko ukrepalo, poziv ministru za zdravje Tomažu Gantarju:” Vprašajte po zdravju direktorico te bolnišnice!”

Mogoče vam bo všeč