Nekategorizirano

Wernerjev napad na Pavla Ruparja

Pavle Rupar nekdanji poslanec SDS in nekdanji župan Tržiča je prejšnji teden nasul nekaj pikrih pevcu Wernerju. A ker očitno resnica boli, NAJ BI v jezi in ihti le-ta poklical Ruparja in NAJ BI ga podlo in brezobzirno napadel.

 “Poslušaj ti Rupar, Kriminalec si bil in res sem mislil, da te je arest kaj naučil! Ti si pozabil, kaj je meni vse Slakova povedala, kako si vsak dan in noč šmrkal pri tebi v stanovanju, da si običan narkoman in pokvarjen do amena! Zaboravu si, kako smo te reševali in ti pomagali, pazi…” na tak način naj bi se Werner lotil Ruparja po telefonu. “In še sreča.” Je za portal e-Maribor povedal, Pavle Rupar in pripomnil, da še dobro, da ima te Wernerjeve besede zabeležene.

Rupar je nekdaj popularnemu pevcu odgovoril ker preko družbenih omrežij: “Zelo pokvarjeno, podlo in brezobrazno me je napadel Werner.. Verči ja.. Posnetek obkladanj, kakšen kriminalec sem, arestant, narkoman in.. Groza!! Ta posnetek imam in obljubim vam, da ga bom objavil skupaj s slikami njegovih pogodb, kaj so počeli s tisto Slakovo v njegovem stanovanju in še marsičem zelo zanimivem.. Če ga kdo ima še za frenda, naj mu sporoči, da ne bom dovolil niti zajebavanja Vlade, Slovencev, poštenih delovnih ljudi, še manj pa mene! Jaz nimam kaj izgubiti, moja kariera je končana, njegova bo pa lahko zelo hitro. Naj poje in naj nam da mir!! Sponzorček je svoje povedal,” mu je zapisal Rupar.

Werner brezobzirno do zdravja ljudi?

Očitno Wernerju v času, ko nima nastopov zmanjka tudi idej za posel. Zato si je očitno izmislil  nov hobi, kako prepričati ljudi, da koronavirus v bistvu ni nič? Tako je zapisal na družbenem omrežju:

“Po vsem tem kar se dogaja od februarja vezano za Covid 19, je več kot očitno da je Covid 19 PROJEKT in nikakor nekaj v kar nas vlada želi prepričati…Če bi bil Covid 19 nevaren virus nam vlada ne bi (razen če je nekaj močno narobe z njo) ponudila robček z gumicami, da nas obvaruje pred smrtonosno boleznijo, ampak bi nam priskrbela zaščitne maske, ki ne prepuščajo viruse. Potemtakem sklepam, da je Covid 19 en velik nateg s katerim nas testirajo do katere meje nas lahko poneumljajo…..in seveda v tem času globalisti s prodanimi vladami sveta polnijo žepe in pripravljajo CEPIVO, KI NAS BO REŠILO KAKO JIM TO RATA? Tako, da nas strašijo preko medijev, ki so tudi njihovi podrepniki in skrbijo za to, da nas nenehno kregajo… najprej okoli levih in desnih…zdaj pa že okoli mask…..OČITNO JIM USPEVA. Pri meni in moji družini so KONČALI z ustrahovanjem. Odločil sem se, glede na neresnost vlade in politikov, da kot vsak resen moški, ki ima rad svojo družino in jo želi zaščititi OD DANES MASKE VEČ V MOJI DRUŽINI NIHČE NE BO NOSIL NA OBRAZU,” je zapisal Werner.

Werner bo torej zaščitil družino tako, da nihče ne bo nosil maske? Pa naj razume, kdor more!

Z masko seveda ne zaščitiš toliko sebe, ampak maska preprečuje, da ne ogrožaš drugih, v primeru, da imaš sam simptome okužbe, ali huje, da si sam okužen. Torej vas bo ob srečanju z Wernerjem rešila le varnostna razdalja. Mi pa priporočmo vsaj 4 metre, z vsak slučaj.

 

Mogoče vam bo všeč