Nekategorizirano

VIDEO: Vas zanima, kako izgleda spolni odnos v magnetni resonanci MRi

Ste se že kdaj vprašali, kaj se dogaja v telesu, ko se prepuščate spolnemu odnosu? Verjetno ne, a znanstveniki so z več 100 različnimi posnetki z magnetno resonanco prikazali par med ljubljenjem, ljudi med govorom, pljuča med dihanjem in žensko med porodom.

Poglejte si neverjeten posnetek, ki prikazuje, kaj se dogaja v človeškem telesu med temi procesi.Ta videoposnetek vam enkrat za vselej odgovori na vprašanje. YouTube video prikazuje ljudi, ki seksajo v magnetni resonanci MRi in CT ultrazvoku.

Znanstvene raziskave so pred šestimi leti objavili v medicinski reviji  British Medical Journal, namen pa so opredelili kot poskus boljšega razumevanja delovanje človeškega telesa.

Dr. Pek Van Andel je želel s posnetkom spolnega odnosa z magnetno resonanco preučiti natančno podobo moških in ženskih spolovil med spolnim odnosom, kar bo omogočilo boljše poznavanje anatomije in reprodukcije. 

S snemanjem para med spolnim odnosom so raziskovali anatomijo genitalij med spolnim odnosom in ali med samim spolnim odnosom resnično pride do spremembe genitalij ali gre v tem primeru le za domnevo.  ”Posnetki ženskih in moških genitalij med spolnim odnosom z magnetno resonanco (MRI) so izvedljivi in pripomorejo k boljšem razumevanju anatomije,” so zapisali v  British Medical Journal.

VIDEO

Mogoče vam bo všeč