Nekategorizirano

Val 202 za boj proti vladi izrablja 11-letnega dečka?

Protivladno delovanje je šlo čez vsako mero dobrega okusa. V radijski oddaji Vala 202 so izkoristili 11-letnega dečka za boj proti vladnim ukrepom. Po Ljubljani pa so neznanci natrosili letake s kljukastimi križi.

Val 202 v oddaji izrablja otroke, neznanci pa to pripoved natisnejo na letake s kljukastim križem.

Kje je povezanost enega z drugim? Voditelj oddaje Toplovod na Valu 202   je dečka, komaj 11-letnega Valterja spraševal o vladnih ukrepih, vse to pa so neznanci natisnili na letake, ki so jih delili naokoli. Na RTV pa pravijo, da nimajo z letaki nič skupnega. Ne se hecat draga nacionalna televizija.

Na družbenih omrežjih smo opazili objavo o natiskanih letakih, ki veliko bolj spominjajo na pamflet tistih, ki že od prve sekunde aktualne vlade pozivajo na proteste. Na letak so poleg kljukastega križa natisnili tudi izjavo enajstletnega Valterja, ki je v oddaji Toplovod povedal, da so kot vzrok smrti njegovega dedka navedli koronavirus, čeprav je umrl za rakom. Ob tem se lahko vprašamo, ali smo res prišli tako daleč, da za potrebe rušenja vlade neznanci zlorabljajo osebno tragedijo mladega Valterja.

 

Kdo je tu nor?

Mogoče vam bo všeč