Nekategorizirano

V Celju znamo stopiti skupaj!

V skladu z že sprejetimi in dodatnimi napovedanimi ukrepi vlade v zvezi z preprečevanjem širjenja koronavirusa Mestna občina Celje do nadaljnega ustavlja javni mestni potniški promet. Celebus , mestni lokalni promet ne bo vozil. Lastnike lokalov in trgovin v Mestni občini Celje ,z izjemo tistih, ki so pomembni za nujno oskrbo občanov,  pa pozivamo, da svoje lokale zaprejo. Ljudem nujno priporočamo, da se ne zadržujejo v lokalih, tudi če so še odprti.

 

Občinska uprava in prebivalci Mestne občine Celje, se zavezujejo da bo naredili vse, kar je v njihovi  moči, da  se čim bolj zajezi  širjenje novega virusa. Prav zato se bo tudi v Celju, kolikor se da, ustavilo javno življenje. Vsem  ljudem poziv da se ne zadržujejo v lokalih in da se ne družijo, če to ni nujno. Prav tako  odsvetujejo tudi obiske igrišč z otroki, družine naj se raje odpravijo na sprehod v naravo, v gozd in se ne zadržujejo v skupinah.

Vsi moramo dosledno upoštevati navodila in priporočila pristojnih institucij, le tako bomo uspešni pri preprečevanju širjenja novega virusa. Ob tem ostanimo mirni, pozitivni ter  pomagajmo starejšim in drugim ogroženim skupinam. Najmlajšim na primeren način razložimo, zakaj moramo biti previdni.

Na trgovinskih vratih so obvestila da v kolikor se ne počutite dobro, ne vstopajte noter, bodite odgovorni pošljite koga drugega. In prav je tako. Vaša odgovornost  za moje  in vaše zdravje, naše in vaše  prihodnosti. Ste za? Verjamem da ja,  če ste takšni kot pričakujem ali vem da si želite biti takšni, potem ni bojazni da boste ravnali odgovorno.

Ostanimo zdravi, bodimo odgovorni v ravnanjih do sebe in do vseh, ki si želijo biti  to kat so, to pa bodo le če bodo zdravi.
Bodite zdravi, ostanite doma!

Mogoče vam bo všeč