Nekategorizirano

Tudi nocoj prebivalci Velike Kladuše protestirajo zaradi migrantov! Vpoklicani tudi policijski specialci

Nekaj ​​kilometrov od Velike Kladuše v mestu Purići so se nocoj zbrali občani, da bi izrazili nezadovoljstvo s prihodom migrantov in preprečili, da bi jih prevozniki pripeljali.

				Amir Buljubašić			Amir Buljubašić

Prebivalec Purićev Almir Buljubašić je povedal, da so se zbrali, da bi izrazili svoje nezadovoljstvo zaradi migrantske krize. “Nismo nasilni ljudje in ni naše, da bi zakon vzeli v svoje roke, vendar je to preseglo vsak ukrep,”  je povedal Buljubašić.

Trenutno se je ducat državljanov preselil na drugo lokacijo, ker so dobili sporočilo, dav Puriće  prihajata še dva avtobusa z migranti.

Po poročanju poročevalca “Avaza” so na kraju samem tudi pripadniki posebne policije.

Nedavni dogodki v Krajini jasno razkrivajo, koliko škode je bilo storjeno interesom države in državljanov, ko je SDA, torej Sefik Džaferović, predsednik predsedstva BiH, osebno zavrnil načrt Fahrudina Radončiča glede migrantske krize.

Ker se zdaj jasno kaže hitra deportacija migrantov in njihova izolacija v migrantskih središčih, seveda v skladu z najvišjimi standardi spoštovanja človekovih pravic, so edini kvaliteten in učinkovit način za ohranjanje varnosti državljanov in lokalnih skupnosti, zlasti tistih na migrantski poti.

Mogoče vam bo všeč