Nekategorizirano

Tožilstvo ne dovoli Policiji, da bi zaprla Anisa Ličino, čeprav so mu našli za 2 milijona € drog!

V četrtek, 5. novembra so Ljubljano preplavile horde anarhistov, razbijačev in kriminalcev, ki se v spopadu s policijo niso ustavili pred ničemer. Po zraku so proti policistom letele granitne kocke, molotovke, vsa možna pirotehnika, nasilni skrajneži so jih lotili z drugimi sredstvi, čeprav so le izvajali naloge, ki jim gredo po zakonu, varovanje javnega reda in miru.

Kamere posnamejo različne obraze, bolj znane iz zapisov črne kronike. Na tem posnetku Anis Ličina, oseba s kriminalno preteklostojo in sedanjostjo, policistom “kaj bi radi, koji kurac,” ko so se mu ti približali, a jih poveljujoči napoti v drugo smer.

Kdo je ta Anis Ličina? 

Presenečenja nad dejstvom, da državno tožilstvo ščiti najbolj okorele krimnalce, ni mogel skriti niti mnister za notranje zadeve Aleš Hojs.

Kdo nam torej vlada? Nismo Kolumbija, ne Mehika, smo le Slovenija, v kateri lomasti mafija v španoviji z narkokartelom, ki se ne ustavi pred ničemer, ker jim je aaktualna oblast z zaostrovanjem preventivnih covid ukrepov usodno posegla v biznis!

Tožilci, sodniki, novinarji, beli ovratniki so zaradi tega ostali brez belih črtic, in ker je kriza več kot očitna, tudi s pomočjo medijev, kjer prednjači nacionalna RTV, kriminalce, dilerske botre prikazujejo kot avantgardo, ki se bori za pravice državljanov, v resnici pa želijo zrušiti Janševo vlado.  Ker je tožilstvo je del izvršne oblasti, je že zdavnaj napočil čas, da se očisti gnoj s tega hleva!

Boris Cipot

Mogoče vam bo všeč