Nekategorizirano

Tanja Fajon na novo išče tarče za interpelacije

Glede na poročanje televizije POP TV, naj bi bili v domnevnem dogodku na območju državne meje z Italijansko republiko pri Kozini, udeleženi pripadniki Slovenske vojske ter da naj bi se dogodek zgodil 7. 5. in ne 8. 5. 2020, iz Slovenske vojske sporočamo, da uradnih informacij o tem do tega trenutka nismo prejeli.

Vse to pa Tanji Fajon, ki je očitno nastavljena samo zato, da išče razloge in nerazloge za interpelacije, ni zadosti dober odgovor.

Incident na meji je očitno spet postal aktualen, potem ko naj bi bil vanj vpleten slovenski vojak na meji s Slovenijo. Ali je bil incident načrtno narejen in sproduciran preko tranzicijske levice, ali pa se je res zgodil, še ni uradnega odgovora. Najprej naj bi se to zgodilo 8. maja, sedaj pa naj bi bil datum 7. maj. Ampak levičarska srenja še pred uradnim odgovorom odgovornih že terja odgovore in glavo ministra za obrambo.

In glavna je spet Tanja Fajon, tista Tanja, ki je začasno prevzela vodenje Socialnih demokratov. Na twiterju je zapisala: “Minister Matej Tonin in vladna koalicija so očitno vedeli, da sta vojaka SV uperila cevi v civilno osebo. Informacijo o tem so javnosti in demokratičnim institucijam nadzora prikrili, ker nismo spraševali o pravem dnevu. Kaj vse še skrivajo? Kaj vse še moramo vprašati?”

Očitno Tanja Fajon ve vse in ve kaj se je točno zgodilo. Zato se upravičeno lahko vprašamo, če se je incident zares zgodil, ali je bil vnaprej načrtovan s strani tranzicijske levice. Dogodek spominja na podtaknjeno “afero” Depala vas? Tipično za levičarje.

 

Mogoče vam bo všeč