Nekategorizirano

Štajersko gospodarstvo PV Janezu Janši: pohvalno za včeraj sprejete ukrepe, vendar jim morajo slediti novi, bolj učinkoviti

V krogih slovenske obrtno podjetniške in gospodarske zbornice so pozdravili včeraj v Državnem zboru sprejete interventne ukrepe, s katerimi skuša vlada Janeza Janše omiliti zdravstvene in gospodarske posledice epidemije novega koronavirusa. Da gre le za prvi korak, ki mu bo sledil paket “korona-zakonov,” državljanom zagotavlja Janez Janša. S korona zakonskim paketom bodo ustvarili finančno blazino za državljane in gospodarstvo v okvirni višini 3 milijard evrov ter uzakonili dodatno nagrajevanje za tiste, ki so v tej krizi v prvih bojnih črtah.

Tudi v Štajerski gospodarski zbornici so pozdravili včeraj sprejete prve ukrepe. Da je treba nadaljevati z novimi ukrepi, meni direktorica Štajerske gospodarske zbornice mag. Alenka Podgovornik. Sami so doslej oblikovali več kot 70 predlogov in rešitev, za katere upajo, da jih bodo upoštevali pripravljalci “korona zakonodaje.”

Več v videu: 

Mogoče vam bo všeč