Nekategorizirano

Sta Šarec in Črnčec vohunila za poslanci koalicije?

Samo ne z Janšo! To je bila očitno edina skupna točka razpadajoče koalicije Marjana Šarca. Pa še ta šla po gobe.

Marjan Šarec je bil očitno samo maroneta. Vse niti pa povezoval Damir Črnčec. Kot piše Požareport naj bi Črnčec svojim ljudem na Sovi naročil zbiranje  “uporabnih informacij” ne samo o članih koalicije, ampak celo o Aleksandru Čeferinu, predsedniku UEFA, to pa naj bi se zgodilo, potem ko je Čeferin okoli novega leta imel številne intervjuje za slovenske medije, hkrati pa so se pojavile špekulacije, da bi se Čeferin utegnil pojaviti v slovenski politiki kot kandidat za predsednika vlade. Po zadnjih informacijah naj bi bil Črnčec neposredno po ponedeljkovem odstopu Marjana Šarca dobesedno v šoku (kar verjetno pomeni, da tudi on ni točno vedel, kaj Šarec namerava?!), toda potem naj bi se zbral in začel delati na polno, Šarec pa naj bi mu dal vsa pooblastila in naročil, da predčasne volitve enostavno morajo biti.

Toda viri tudi pripovedujejo, da naj bi se med Šarcem in Črnčecem, ki zdaj praktično sama sedita v šestem nadstropju na Gregorčičevi ulici, pojavile razpoke, saj da mu Šarec ne zaupa več tako kot prej, predvsem zato, ker mu Črnčec ne dostavlja tega, kar mu obljublja. Tako naj bi mu obljubil popolno kontrolo nad stranko DeSUS, ko pade Karl Erjavec.

Se je pa Črnčecu vse razblinilo, saj njega in Šarca ne posluša več nihče. Upajmo le da bosta z naslednjo vlado padla oba!

Mogoče vam bo všeč