Nekategorizirano

Sporne fotografije!? Clintona masira ena izmed Epsteinovih žrtev

Britanski “Daily Mail” je objavil ekskluzivne fotografije, za katere bi najbrž nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton želel da izginejo za vedno. Na njih nekdanji predsednik ZDA vidno uživa, ko ga masira 22-letni Shontay Davey, ena od žrtev milijonarja in obsojenega pedofila, Jeffrey Epsteina.

Fotografije so bile objavljene tik pred govorom, v katerem danes Clinton podprl demokrat Joe Biden v predsedniški tekmi. Na fotografijah je razvidno, kako Clinton sedi tiho in nasmejan med tem, ko mu Davey masira hrbet.

Dekle je bilo takrat staro 22 let in je bila Epsteinova osebna maserka. Clintona, ki je bil takrat star 56 let, ko ga je leta 2002 na humanitarnem potovanju po Afriki z zasebnim Epsteinovim plovilom, zagrabil krč v vratnem predelu. Osumljena “madame” Gislane Maxwell, desna roka Rpsteina in obtožena trgovine z ljudmi, naj bi Chautae Davie ukazala večkrat masirati Clintona.

Davieyeva je trdila, da jo je Epstein večkrat posilil po tem, ko jo je Maxwell zaposlil, poleg tega pa je navedla, da se je na potovanju Clinton do nje obnašal zelo džentlmensko, poroča “Daily mail”.

Epstein in Maxwell, kakor tudi drugi znani obrazi, so se septembra 2002 pridružili Clintonovi humanitarni poti po Afriki. Šlo je za projekt Fundacije Clinton za ozaveščanje o revščini in aidsu na celini.

Spomnimo, Jeffrey Epstein je avgusta lani v zaporu storil samomor.

Mogoče vam bo všeč