Nekategorizirano

SLOVENIJA PODPISUJE PETICIJO ZOPER JERNEJA ŠTROMAJERJA

Kako lahko državni sekretar žali Slovence, ki praznujejo božič. To so se spraševali mnogi in se še vedno sprašujejo. Še posebej po tem, ker Jernej Štromajer, državni sekretar na ministrstvu za šolstvo šer vedno opravlja svoje delo. Ravno zato se mora v Sloveniji nekaj spremeniti. Ne smemo si dovoliti, da nas bo kdorkoli in kadarkoli žalil. Slovenija mora postati država vrednot.

Človek s takó nekulturno ravnjo javnega govora ne more več biti drugi najbolj odgovoren za sistem vzgoje in izobraževanja naših otrok v vrtcih in šolah,” se glasi Peticija za spoštovanje ljudi, ki spoštujejo Božič. V njej od slovenske vlade zahtevajo odstavitev Jerneja Štromajerja s funkcije državnega sekretarja, ker se njegov nadrejeni minister za izobraževanje Jernej Pikalo ni odgovorno odzval.

Odraz državnega sekretarja mora biti vse prej, kot žaljenje drugačno mislečih ljudi, ki spoštujejo slovenske vrednote in praznike. Zato tudi javni poziv k podpisu peticije, ter da se kaj takega nikoli več ne ponovi.

Podpišite tudi vi. Peticijo najdete TUKAJ:

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxSDhqbfze-8EILdWY1IiwBayxM9iK69DiV06b24FQINZOog/viewform?fbzx=7967688033970340701)

Mogoče vam bo všeč