Nekategorizirano

Slovenija bo za nas na prvem mestu

V petek zvečer je v Celju v dvorani Golovec potekala nacionalna Konvencija Slovenske demokratske stranke. Dogodek, velik in pomemben kot redko kateri do  sedaj. Na konvenciji je bil predstavljen program, namen in ekipa, ki bo popeljalo Slovenijo na pot blaginje in odličnega počutja za vse državljane. Za to potrebujemo program  in ekipo kot je ta, ki je  bila predstavljena na Konvenciji.
Da je to tako odločilen trenutek za Slovenijo in za Slovence, pove tudi močna podpora iz Evrope in njenega parlamenta. Od tam je SDS prišel podpret Manfred Weber, vodja skupine evroposlancev iz EPP-ELS, Hristijan Mickoski,   predsednik  VMRO-DPMNE, sestrske stranke iz Makedonije ter seveda Viktor Orban,   predsednik Vlade Republike Madžarske in zmagovite stranke FIDESZ, velik prijatelj Slovenk in Slovencev, Slovenske demokratske stranke ter eden od glavnih protagonistov ohranjanja Evrope v obliki in njeni vsebini krščanske narave. In še to, ko je bil prisoten  in kadar je prišel podpret SDS, je SDS zmagala. Tako naj bo tudi 3. junija 2018. 


Janez Janša: «Bliža se čas, kot bomo lahko takšni protislovenski in protievropski politiki naredili konec. V naši ustavi piše: Slovenija je država vseh svojih državljanov, ki pa temelji na pravici do samoodločbe slovenskega naroda. Brez slovenskega naroda Slovenije ni. Zato je in bo Slovenija za nas vedno na prvem mestu«.
V prihodnosti vidimo Slovenijo kot ponovno cenjeno in spoštovana, tako zaradi našega razvoja kot poguma.
Želja in namen SDS  ob zmagi na predčasnih volitvah  v Državni Zbor Republike Slovenije,  je da se vsi državljani Slovenije počutijo prvorazredni. Takšno Slovenijo si želimo vsi!

Tekst in foto: Vane K Tegov

Mogoče vam bo všeč