Nekategorizirano

Skesanec” Ivan Gale v politiko, njegova plača pa…

Ivan Gale skesanec in eden najbolj plačanih ljudi pri blagovnih rezervah, odhaja v politiko, tako je že večkrat zatrdil.

Očitno Galetu ne gre tako slabo. Njegova plača, kot piše portal Požareport znaša 2.893,540 bruto brez dodatkov. Na svoji strani ima levičarske medije, ki ga propagirajo, tudi zato se nihče ne vtikuje v njegovo plačo, bolniško odsotnost ali dopust. Zagotovo si je naredil ime, ampak ali bodo ljudje zanj zares volili in kakšno držo bo zastopal v politiki?

No desnih volivcev zagotovo ne bo prepričal, ti so že opredeljeni, levim pa zna odtegniti lep kos pogače, še posebej, kot pravijo poznavalci, volivcem LMŠ. Poleg tega pa utegne prepričati še nekaj neopredeljenih. A o novih obrazih, ki jih propagirajo predvsem levičarji ni kaj dosti za govoriti. Vemo kaj se je zgodilo s Katarino Kresal, Mirom Cerarjem, ter nenazadnje tudi Marjanom Šarcem.

Na ljubljanski agenciji Episcenter naj bi mu po zanesljivih informacijah portala Požareport namerili volilni podporo kar 18 odstotkov. Sicer pa se je na ankteti o “novih obrazih” pojavil tudi Tomaž Vesel in Marta Kos, a nista prišla niti blizu Galetu. A ker naj bi bil naročnik skrivne ankete Leo Oblak, uradno še vedno večinski lastnik radijske mreže Infonet (Radio 1), ki pa jo je dejansko že lani prodal Martinu Odlazku, lahko vseeno uporabimo dvom v verodostojnost ankete.

Mogoče pa bo ob novih volitvah to lahko tudi nova stranka Janija Moderendorferja.

 

Mogoče vam bo všeč