Nekategorizirano

Škandalozna odločitev državne tožilke! Migranti lahko pri nas kradejo, se izživljajo, razbijajo, a se jim ne zgodi NIČ!

Migrantska kriminalca, ki sta 15. oktobra 2019 ukradla in uničila avtomobil Slovenca nista kriva. Zadeva se nanaša na ilegalna migranta Imada Ihnikija in Simo Hammeda Jabanija iz Maroka, ki sta domačinu Dejanu Šnebergerju na območju občine Brežic oktobra lani ukradla osebni avtomobil in povzročila prometno nesrečo, v kateri je bil avtomobil uničen.

Ovadbo zoper migrantski barabi, ki sta bili kasneje premeščeni v azilni dom, od koder pa sta po slabem mesecu pobegnila in se odpravila v Italijo in Španijo, je tožilka zavrgla, saj naj bi nadaljevanje kazenskega pregona po njeno povzročilo preveliko škodo.

Oškodovani Dejan Šneberger je na Facebooku delil zapis: Drugo poglavje ukradenega avtomobila! � To poglavje nadaljuje zgodbo, ki se mi je pripetila lani oktobra. Takrat sem izpostavil določene stvari, ki so mi jih s tem sklepom potrdili. To poglavje govori o nesposobnosti slovenskega sodstva in varovanja državljanov! Utrujat se ne mislim preveč s tem, ker se mi po domače ne da. Je pa prav da si kdo prebere, kako vse skupaj poteka, če še sam ni bil deležen te nagrade �
Osnovne točke;
– Pridobitev imen
– Zavržen sklep
– Če hočeš kaj, se zajebavi sam
– Pobeg iz azilnega doma.

Le Migrant moraš biti, pa ti je vse oproščeno!

Mogoče vam bo všeč