Nekategorizirano

Šarec odpovedal udeležbo na proslavi ob dnevu državnosti! Lahko se vprašamo, ali je on sploh državnik?

Prvaka LMŠ Marjana Šarca na proslavo zagotovo ne bo. Začasna predsednica SD Tanja Fajon se bo na drugi strani osrednje državne proslave udeležila, prav tako poslanci SAB. Prisotni bodo tudi poslanci drugih strank.

Užaljeni Šarec pa kot bi še naprej žaloval za izgubljeno priložnostjo, ko je vrgel puško v koruzo in odšel. Za vedno. Vsem skupaj se zdi res otročje. Šarčevo razmišljanje pa je enako razmišljanju otroka, ko mu vzameš liziko.

Šarec Pravi, da bi z udeležbo na proslavi izkazoval legitimnost Janševi vladi. Janševa vlada je seveda legitimna, legitimno izvoljena in ta legitimnost je bila izražena tudi na volitvah. Šarec je morebiti v svoji “klovnoski” maniri pozabil, da je na volitvah dobil pičlih 112.250 glasov, za razliko zmagovalke volitev, Slovenske demokratske stranke, ki je dobila 222.042 glasov. In upravičeno se sprašujemo kdo je tu legitimno izvoljen?

Je pa janez janša danes sporočil, da so na državno proslavo ob Dnevu državnosti kljub omejitvenim ukrepom zaradi koronavirusa in posledično manjšemu številu navzočih vabljeni predstavniki VSEH veteranskih organizacij iz časov osamosvojitve.

Izključevalen pri vsem tem je edino le Šarec sam!

Mogoče vam bo všeč