Nekategorizirano

Sanje so mogoče: Nekdaj natakarica je danes poročena s princem in ima popolno življenje

Princesa Sofia Hellqvist, vojvodinja Vermlandska, je najbolj kontroverzna članica švedske kraljeve družine. Medtem ko so konzervativni Britanci ostro nasprotovali zakonu princa Harryja z nekdanjo igralko, se je švedski princ Carl Philip poročil z nekdanjo resničnostno zvezdo in manekenko, ki je večkrat pozirala gola za moške revije.

Lepa Sofia je sodelovala v dokumentarcu ” Princess Sofia: Project Playground”, v katerem je govorila o svojem življenju v kraljevi družini, v katero je vstopila kot navadna državljanka. Omenila je tudi Megan Markle in njen odstop ter dejala, da tega ne bi nikoli storila.

“Res ne bi. Mislim, da sem našla popolno ravnovesje in v vsem, kar sem preživel vsa ta leta, polno vzponov in padcev, res vidim le pozitivno. Pravzaprav je velika prednost, da imam priložnost malo živeti v obeh svetovih” – je dejala princesa.

Odkar je članica kraljeve družine, je Sofia skrbela za več humanitarnih organizacij in večinoma sodeluje v združenju, ki skrbi za otroke, ki so žrtve nasilja v družini. Javnost je bila navdušena tudi med koronavirusno krizo, ko se je prostovoljno javila v bolnišnici in pomagala zdravstvenim delavcem.

Je mati dveh sinov, princa Aleksandra in princa Gabriela.

 

Mogoče vam bo všeč