Nekategorizirano

Ruski poslovnež toži Naomi Campbell in od nje zahteva milijone

Zdi se, da bi se Naomi Campbell kmalu lahko pojavila pred sodnikom, da bi razložila svoje stališče do tožbe svojega nekdanjega partnerja, milijarderja Vladislava Doronina. Par je v zvezi preživel pet let, od leta 2008 do 2013, v tem obdobju pa je Doronin slovitemu supermodelu posodil večjo vsoto, ki pa je ni vrnila.

Čeprav ima na številnih računih shranjene milijarde, se je ruski poslovnež Vladislav Doronin odločil vrniti še nekaj milijonov dolarjev, ki jih je med petletno zvezo posodil svoji takratni partnerici, slovitemu supermodelu. Doronin je proti nekdanji punci vložil milijon dolarjev težke tožbe in zatrdil, da Naomi noče vrniti večjega zneska denarja, ki ji ga je posodil med zvezo, natančen znesek pa vsaj za zdaj ni znan.

Poleg tega Doronin trdi, da poleg denarja noče vrniti še nekaterih njegovih stvari, katerih vrednost je na koncu okoli 3 milijone dolarjev. Ruski poslovnež je svoje bogastvo zgradil na nepremičninah.

V času, ko sta bila v zvezi, je svojo takratno punco zasul s pozornostjo in jo pogosto peljal na luksuzna križarjenja z zasebno jahto ali ob vikendih v svojo vilo na zasebnem otoku Cleopatra v Turčiji. Zakaj se je zdaj, sedem let pozneje, odločil iskati svoj denar in dragocenosti, še vedno ni znano.

 

Mogoče vam bo všeč