Nekategorizirano

RTVjevci z našim denarjem silno radi berejo tudi Večer. Lahko pričakujemo Tarčo, kjer bodo pojasnili, kam je šlo 2.238 mio€?!

Naslednja na skoraj neskončnem seznamu podjetij, ki ne bi smela prejemati naročniških sredstev javnega zavoda RTV SLO, je mariborski Večer. Do sedaj so jim na RTV SLO nakazali 332.480,72 €. RTV Slovenija je v zadnjih 17 letih izplačal neverjetnih 2.238 milijonov eurov. Veste, koliko denarja je to?

RTVSLO prikrito, z denarjem za naročnine financira izbrane medije na svoji, ideološko levi strani političnega spektra. 

Če se tudi vi, kot mnogi drugi, ne strinjate s takšnim načinom trošenja RTV prispevka, podpišite peticijo tukaj.

Z 2.238 milijoni bi zgradili celotno progo med Koprom in Šentiljem, končali tretjo razvojno os ali zgradili 6 TEŠ6 blokov za proizvodnjo električne energije. 

Resnično pričakujemo, da odgovorni na RTV Slovenija stopijo pred kamere in pojasnijo, kaj počno z denarjem. Da bi bila zadeva še bolj tragična, jim je prejšnji mesec celo zmanjkalo finančnih sredstev za osebne dohodke. Gospa Erika Žnidaršič, morda vsaj kakšen komentar, morebiti nova oddaja Tarča? 

O mariborskem Večeru smo pisali že prejšnji teden. Ta časopis je “ugrabljen” iz strani prekmurske hobotnice podjetij, ki jih obvladuje podjetnik Stanko Polanič. Njegov nečak Uroš Hakl, ki je tudi mojster poslov z državo je neposredni lastnik Večera. Mreža teh podjetij je zelo povezana s predsednikom Socialnih demokratov, g. Dejanom Židanom, ki je nekdaj bil zaposlen pri Polaniču. Precej znano dejstvo je, da je Židan pri programu prašičereje v Panviti povzročil več milijonsko izgubo. Je to razlog njegovega servilnega odnosa do podjetij v lasti podjetnika Polaniča? 

Konstatni prihodki za VEČER. Tudi toi podjetje je stalnica na seznamu plačevanja na račun naših prisilnih naročnin. Četudi jim na RTV SLO zmanjka za plače, kot se jim je letos že zgodilo, se za Večer najde denar. 

vir: https://erar.si/placnik/35513/prejemnik/50611631/#transakcije

Zato javno sprašujemo Radiotelevizija Slovenija in gospo Eriko Žnidaršič, kdaj bo na sporedu Tarča, ki bo govorila tudi o Večeru in verigi podjetij v lasti Stanka Polaniča, Uroša Hakla in Dejana Židana, slednji naj bil še kako vpet, da posli z državo nemoteno tečejo.

PREBERITE: Večer je padel v kremplje rdečih prekmurskih kapitalistov, za katere mora delati tudi šef SD Dejan Židan!

Preberite tudi (če klik na sliko ni aktiven, je članek še v pripravi):

Mogoče vam bo všeč