Nekategorizirano

RAZKRITO, Kdo je človek, ki je v Mariboru vihtel jugo zastavo?

Za Renata Volkerja verjetno še niste slišali, se pa lahko tokrat poučite, za kako kontroverzno osebnost gre. Sam s ponosom pravi, da je s seksom obseden homoseksualec in ponosno priznava, da je HIV pozitiven in da jemlje zdravila proti AIDSU. Gre tudi za levičarskega aktivista, ki je na včerajšnjih protestih s ponosom vihtel jugoslovansko zastavo.

V njegovem kontroverznem videu lahko tudi preberemo: “Jaz pripravljam “coming out” za moje vnuke. Očitno se ne bo nikoli nehalo.”

 

Kot pravi, formalno postaja “stand up” komik, pesnik, torej “neke vrste človek govorjene besede.” Pravi, da mu tako leži. Na svojih “stand up” prireditvah pa pravi, da potrebuje zgolj črko “D” in vse samoglasnike slovenske abecede pa jim lahko vse pove, torej: “DeDi DuDo Da. Skratka šala na vse skupaj in sem vesel, da sem sposoben to temno plat, ki se je zgodila, tega nekega črnega ptiča, ki me je obiskal, zadovoljiti s humorjem.” 


				Kdo je on in kdo ona, je

Kdo je ON in kdo ONA? Je “ON” novopečeni poslanec Židanove SD, prej Mesčeve Levice, ker drži za nogo “NJO,” Renata Volkerja, ljubkovalno imenovanega Rene!?

In kaj o njem piše na svetovnem spletu? “Renato Volker ljudski ali Rene, kot smo ga navajeni imenovati, je Štajerc. Po poklicu je učitelj prvega razreda osnovne šole s 15-letnim stažem. Bil je poročen, ima dva otroka, zdaj pa že tri leta in pol živi s Samom, njegovi avanturi, kot mu sam pravi, ki še traja. Sicer pa je bilo odkritje lastnih homoseksualnih nagnjenj sredi svetega zakona samo eden izmed številnih šokov, resda eden najbolj markantnih, s katerim Rene nenehno obsipava ljubo mater domovino. Gotovo se še spomnite njegovih Fulsov, slačifantov po vzoru Do nazga, ki so pred leti okupirali vse medije, nastopali pa so celo pred samim Auerjem. Duhovniška toaleta in škotski kilt (z naravnim bogastvom na prepihu vred) nas, vsega vajene, skoraj ne presenečajo več. Skoraj”

Taki osebki očitno spadajo drugam, kot na ulico. Mogoče bi bilo v Hrastovcu (ker je bližje zanj) še kaj prostora.

Mogoče vam bo všeč