Nekategorizirano

Radenci na drugem mestu v izboru Naj kopališče 2017

Uspeh Term 3000 – Moravske Toplice v okviru skupine Sava Hotels & Resorts dopolnjuje Zdravilišče Radenci, ki je konec septembra praznovalo častitljivi jubilej, 135-letnico delovanja. To se je v kategoriji malih termalnih kopališč že drugo leto zapored uvrstilo na drugo mesto.

Izbor Naj kopališče 2017

Letošnja akcija izbora Naj kopališče, v kateri so poslušalke in poslušalci Radia Slovenija že 27. leto zapored izbirali najbolj priljubljena kopališča po Sloveniji v šestih kategorijah, se je zaključila v sredo zvečer v Velenju z razglasitvijo zmagovalcev. Akcija je tudi tokrat potekala v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija ter lokalnimi radijskimi postajami. Kopalke in kopalci so s pomočjo oddaje Dobro jutro, Slovenija, ki poteka na sedmih slovenskih radijskih postajah, tudi tokrat množično izbrali Naj kopališče 2017.

V akciji je letos sodelovalo 84 kopališč iz vse Slovenije. Glasovanje je potekalo na spletni strani www.najkopalisce.si. Oddaja Naj kopališče je ob sobotah čez vse poletje potekala na radijskih programih Radia Slovenija – na Radiu Si, Radiu Maribor in Radiu Koper ter tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah. Kopalke in kopalci so lahko na tak način izbrali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča.

Mogoče vam bo všeč