Nekategorizirano

Pričela se je vseslovenska peticija proti plačevanju prisilne RTV naročnine, ki bo pripeljala do množičnih odpovedi naročnin!

Če tudi vi, kot mnogi drugi ne želite več prisilno plačevati RTV prispevka, podpišite peticijo tukaj.

ODPOVED.SI

Osnova demokratične družbe, kakršno poznamo iz najbolj demokratično razvitih evropskih držav, je gotovo pluralnost medijev. Medijska krajina, v kateri se lahko s svojimi prepričanji najde vsak državljan. V Sloveniji pa smo priča povsem diametralni situaciji, ko je nacionalna RTV leglo enostranskega in pristranskega poročanja, ker jo še vedno obvladujejo kadri propadlega komunističnega režima, ki onemogočajo sleherni poskus uravnoteženega poročanja. Prav Kolodvorska ulica pomeni največjo nevarnost za nadaljnji razvoj demokracije v Sloveniji.

Preberi še: 

https://vfokusu.com/post/544654/denar-je-kolesarjev-vladar-erar-pokaze-da-je-

Zato osveščeni državljani Slovenije, povezani v množično gibanje “pdklopi.si” pozivamo vse, da se nam pridružijo, preberejo naše zahteve in podpišejo peticijo, s katero prispevate svoj kamenček v mozaiku, ki bo Slovenijo popeljal iz sivine enostranskega poročanja v novo družbeno resničnost. V njej bo imel vsak posameznik priložnost s svojim mnenjem prispevati k demokratičnemu napredku družbe.

Tudi vi!

Povezava do peticije in podpisa: (https://odpoved.si/)

Mogoče vam bo všeč