Vir: Avaz.ba
zanimivoZdravjeŽivljenje

Preprečite srčni napad na naraven način

Vsakdo ima željo, da bi bil dolgo mlad in zdrav, vendar se telo sčasoma stara. Tudi krvne žile se starajo, izgubijo elastičnost, na njihovih stenah se pojavijo obloge. 

Nato se pojavijo zdravstvene težave – pojavijo se pogosti glavoboli, visok krvni tlak, ateroskleroza in artritis, krčne žile in obloge holesterola, ki vodijo v srčni napad.

Čiščenje telesa z ljudskimi zdravili je bilo znano že v starih časih. Tradicionalni zdravniki so zbirali recepte, ki so jih skrbno hranili in prenašali iz roda v rod.  Tradicionalna medicina že dolgo uporablja zdravilna zelišča za čiščenje krvnih žil. Iz njih pripravljajo koristne čaje in zdravilne pripravke. Sem spadajo detelja, šentjanževka, meta, regrat, jerebica in drugi. 

Tudi brusnice, granatno jabolko, aronija blagodejno vplivajo na vaše ožilje, pa tudi na celo telo.  Ko imate zdravstvene težave, narava sama ponuja svoje darove in jih moramo le pravilno uporabiti. Tako bodo ljudska zdravila postala naša zaveznika v boju za zdravje, mladost in lepoto telesa.

Povzeto po: Avaz.ba

Avtor: L.S.

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:zanimivo