Nekategorizirano

Preberite si novo laž Marjana Šarca, s katero razdvaja ljudi

Črnčec in Šarec sta bila v zadnjih tednih glasna kritika ostrih vladnih ukrepov za zajezitev bolezni covid-19, strašila sta z Janševo diktaturo in pozivala k mehčanju ukrepov, na katere pa sta se sama tako ali drugače požvižgala. Zdaj, ko je vlada razglasila konec epidemije, temu spet nasprotujeta. Nazadnje Šarec, ki se je z lažjo spet oglasil na Facebooku in kritiziral odločitev predsednika vlade Janeza Janše, da razglasi konec epidemije. “Prof.dr. Bojana Beovič je potrdila, da strokovna skupina ni bila obveščena, prav tako ni ničesar vedel NIJZ. Da o ministru za zdravje Gantarju niti ne govorim. Saj ga tako ali tako v času epidemije skoraj nismo zaznali. Prvi v Evropi smo razglasili konec epidemije in odpiramo meje za vse državljane EU. ” 

Tako gospod Šarec dobro skrbi, da Slovenci dobimo drugačno predstavo o dejanskem stanju glede ukrepov zaradi koronavirusa. Da tak laži izusti nekdanji predsednik vlade pa je še toliko bolj zaskrbljajoče.

 Šarčeve navedbe, “da je brez vsake študije, čez noč, je vlada razglasila konec epidemije”, je zanikala tudi dr. Bojana Beović, vodja strokovne vladne svetovalne skupine na področju boja s koronavirusom. “Prosim, da njegove besede demantirate. Vlada ni povozila našega mnenja. Drži, da se je časovno mudilo zaradi tega, ker bi se ukrepi iz prvega in drugega korona paketa avtomatsko podaljšali do konca junija, naša strokovna skupina pa se v tako kratkem času ni uspela sestati. Zato so poleg mnenja NIJZ upoštevali moje osebno mnenje, ki je bilo takšno, da razmere dopuščajo preklic epidemije,”  je v telefonskem pogovoru za Novo 24 TV potrdila dr. Beović.

 

Sramota gospod Marjan Šarec!

 

Mogoče vam bo všeč