Volitve

Poletna sprostitev in adrenalinska doživetja od tega vikenda tudi na Celjskem.

Iz dneva v dan se, posebej v javni de in zavode, ki za to skrbijo, vrača življenje in funkcijo svoje objekte. Poletje je tukaj osvežitve in ostala doživetja vabijo, objekti in lokacije za to primerne so že pripravljene. Nekaj preglavic, da to ni bilo na razpolago prej, je delalo vreme, nekaj pa tudi še vedno prisotna »korona« oziroma njen vpliv na skoraj vse, kar je povmiezano z zbiranjem in številom ljudi ter primerno temu prirejeni pogoji za morebitno delovanje in ukrepi, ki jih je vseeno treba upoštevati, da bi sploh lahko razmišljali o možnem datumu pričetka otvoritve in sprejemanja vseh, ki pogrešajo sprostitev, ohladitev, morebitno drugo doživetje z več adrenalinskega naboja.

Kot pravijo v  ZPO Celje, ki upravljajo z večjim delom športne infrastrukture, da bo celjsko kopališče zaživelo že čez vikend, adrenalinska doživetja pa s ponedeljkom.

Celjski bazen dolga leta daje možnosti ohladitve v obliki kopanje ter sprostitve za vse generacije ki se radi zabavajo in sproščajo nedaleč od svojega doma. Zberejo se stari in mladi, družine in posamezniki. Tudi ob kopaliških objektih lokali pridejo prav s svojo ponudbo. Za doživetje in celodnevno koristno in prijetno porabo časa med poletjem ob visokih temperaturah ali pa ne, letno kopališče Celje tukaj je.  Malo stane, da pa veliko.

Tisti, ki se želijo umakniti malo ven iz mesta, pa ne predaleč in stopnjevati svoj užitek, imajo nekaj kilometrov vstran iz Celja ŠRC Šmartinsko jezero. Poleg čudovito urejenih  poti okrog jezera, sta na razpolago še wake park in Adrenalinska 25 skakalnica.

25-metrska akrobatska skakalnica, ki je bila predana v uporabo prejšnjo jesen, je  za izvajanje skokov v vodo odlična pridobitev, saj podobnih skakalnic v Sloveniji ni. Menijo, da jo bodo športni klubi z veseljem uporabljali za treninge in tekmovanja. Zaradi varnostne specifike in elementov, je objekt namenjen le za organizirana športna društva. V sklopu objekta je možnost izvajanje akrobatskih elementov na velikem trampolinu. Več konkretnega užitka s pridihom zabave in andrenalina je vejk, ki je vse bolj priljubljen šport za ljubitelje rekreativnega športa saj, je mešanica smučanja na vodi, deskanja in surfanja. Pa več sebe najdejo v tem. Še najbolj z vejk vlečnico, ki naredi za zmagovalca vsakega, ki poskuša in opravi vožnjo prvič.

To vse in še več bo možno od jutrišnjega ponedeljka,  ko prične obratovati nov Športno rekreacijski center ŠMARTINSKO JEZERO. Tu bo pravi raj za adrenalinske dogodivščine!!!  Sama športno-rekreativno pridobitev          je primerna za vse generacije.

V.K.T.

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Volitve