Vir: Avaz.ba
tehnologijaVečzanimivoŽivljenje

Podjetje plača 500 dolarjev nekomu, ki bo ves dan gledal Netflix in jedel pico

Ameriško podjetje išče nekoga, ki bi serijo Netflix in pico uvrstil med dostavo. V začetku tega tedna je podjetje za pregled igralnic “BonusFinder” objavilo natečaj za iskanje “profesionalnega opazovalca binge”.

Podjetje je že prej organiziralo tekmovanja za preizkušanje hamburgerjev, sladoleda, sladkarij in bučne pite.

“Zdaj iščemo popolnega kandidata, ki nas bo obvestil o najboljši seriji Netflix in najboljši pici od dostave, ki nam bo vsem v pomoč v teh turbulentnih časih” – je zapisano v njihovem oglasu.

Zmagovalec bo prejel 500 ameriških dolarjev, na Netflixu pa si bo moral ogledati in oceniti tri serije, med katerimi bodo med drugim razvrstili pice od dostave. Kandidat bo prejel tudi brezplačen račun Netflix in proračun za pico in prigrizke.

Glede na podrobnosti tekmovanja lahko zmagovalec izbere tri serije, med njimi “Queen’s Gambit”, “Bridgerton”, “Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer”, “Cobra Kai” …

“Professional Binge Watcher” bo moral med drugim uvrstiti zaplet, igro, pa tudi svoje zadovoljstvo z epizodami in koncem serije.Pice se bodo razvrstile po več merilih, od videza in okusa do vrednosti glede na porabljeni denar.

Prijave trajajo do 12. februarja, zmagovalci pa bodo objavljeni 17. februarja.

Avtor: L.S.

Mogoče vam bo všeč