Nekategorizirano

Pivčeva zaprla usta novinarskim neumnostim

Pivčeva je zavezala usta raznim poizkusom dominantnih medijev, ki so Pivčevo želeli diskreditirat. Najprej se je Pivčeve lotil levičarski dnevnik, zatem pa še levičarski POP TV. Ampak Pivčeva je vsem škodoželjnežem zavezala jezike. Na družbenem omrežju je takole zapisala: “Ob nastopu mandata ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano sem se zavezala načinu dela, kjer prevladujejo obiski na terenu, stik in pogovor z ljudmi, ki delujejo znotraj agroživilske verige ter kreiranje in spreminjanje politik, ki omogočajo okolje, v katerem so delo in rezultati deležnikov, ki delujejo v okviru agro-živilske verige, čim bolj optimalni in v korist potrošnika. Tako od takrat naprej večino časa preživim na terenu, obiskujem kmete, kmetije, društva, različne organizacije, lokalne skupnosti, podjetja ter na ta način slišim njihove zgodbe, izzive, s katerimi se soočajo, njihova mnenja in predloge. Pogosto to počnem tudi za vikend, ob praznikih in dela prostih dnevih ter na ta način povezujem svoje zasebno življenje s poslanstvom ministrice, ki ga opravljam.”

 Sicer pa je na razna levičarska namigovanja in podtikanja pivčeva odgvorila preprosto: stroške nastanitve na Krasu zase in za svoja sinova sem plačala sama. V kolikor bo potrebno, bom račun pokazala pristojnim institucijam.

No mediji računa zagotovo ne bodo razkazovali okoli, saj, kot je dejala Pivčeva, privat zadeva je privatna stvar in ne stvar Uroša Slaka.

Mogoče vam bo všeč