Nekategorizirano

PETICIJA V PODPORO VLADI JANEZA JANŠE! PODPIŠITE!

Koordinacija Združeni za Slovenijo je začela s peticijo »Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada potrebuje nas, pravijo v združenju! Združeni za Slovenijo se zahvaljujejo vladi Janeza Janše, da je Slovenija zaenkrat ena najbolj uspešnih držav v boju s koronavirusom. Izraža ji tudi podporo pri njenem prihodnjem delu v korist vseh državljank in državljanov. »Z veliko požrtvovalnostjo vlade, zdravstvenih delavcev, civilne zaščite, policije, vojske, trgovk in drugih zaposlenih ter ob upoštevanju vladnih navodil s strani velike večine državljank in državljanov je Slovenija po vseh kazalcih ena najboljših držav v Evropski uniji v spopadu s koronavirusom,« pravi peticija.

Boj s koronavirusom še zdaleč ni dobljen. Slovenija v naslednjih mesecih nujno, bolj kot kadarkoli po osamosvojitvi, potrebuje sposobno in močno vlado, ki se bo učinkovito in preudarno spopadala z zahrbtno epidemijo ter učinkovito in solidarno reševala težke socialne in gospodarske posledice epidemije.

Nekdanje vladne stranke, ki so zbežale pred odgovornostjo v sodelovanju s svojimi državno financiranimi satelitskimi organizacijami in največjimi mediji od prvega dne naprej z lažmi, podtikanji in javnimi provokacijami rušijo vlado z namenom, da država pri soočanju s koronakrizo ne bi bila uspešna. S tem ogrožajo naše zdravje, socialni položaj in okrevanje gospodarstva po krizi.

Glede na to, da hočejo za vodenje države nesposobne opozicijske stranke LMŠ, SD, Levica in SAB, njihove državno financirane satelitske organizacije in največji mediji preko laži, podtikanj in javnih provokacij onemogočiti normalno delovanje države v kriznih časih, je nujno potrebno, da državljanke in državljani Vladi RS stopimo v bran tako, da se ji za dosedanje dosežke zahvalimo in jo množično javno podpremo pri njenem nadaljnjem delovanju. Od naše množične podpore je v največji meri odvisno nadaljnje delovanje vlade ter naše življenje v težkih časih epidemije in neposredno po njih.

Peticijo lahko podpišete na tem naslovu: (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3_HqeUOJcH5kH2AW4ZMzPVmkNWqpyfPDr-xxuV46dUZva3A/viewform)

 

Mogoče vam bo všeč