Nekategorizirano

OKS skriva seznam povabljenih gostov. Tudi Arsenovič brez maske!

Na razvpiti ponedeljkovi prireditvi Olimpijskega komiteja Slovenije, so se zavili v molk. Skrivajo tudi seznam vseh povabljenih gostov.

Čeprav je že pokojni, pa so se pri OKS nekaj naučili od alfa in omege funkcionarja OKS in slovenskega športa Janeza Kocijančiča, saj, zakaj bi komu sploh polagali račune. No, po  skromnem mnenju Požareporta, glede na splet vseh znanih ter še neznanih okoliščin, je objava zahtevanega seznama, ki ga na OKS očitno skrivajo kot kača noge, pod strogo zaupno, vsekakor v javnem interesu!

Poleg tega je na sedežu OKS okužena že vsaj ena oseba, ki pa naj ne bi bila prisotna na ponedeljkovi prireditvi, če tej njihovi uradni verziji lahko – verjamemo. Po dogodku OKS, ki je razburil Slovenijo, so medtem pri enem od uslužbencev OKS potrdili okužbo s koronavirusom. Na OKS pojasnjujejo, da gre za osebo, ki je v ponedeljek na slovesni večerji sicer ni bilo, zaradi stika z okuženim pa so v izolacijo poslali še več zaposlenih, ostali od danes delajo od doma. V  samoizolaciji pa je tudi ministrica za izobraževanje. Kot je pojasnila, se bo testirala danes.

Ministrica Simona Kustec: Za večerjo, na katero smo prišli in odšli z maskami, so bila pred vstopom v jedilni prostor dana zagotovila organizatorja, da so izpolnjeni vsi epidemiološki ukrepi, da je varno, da jih zaradi TV-prenosa in večerje nikomur od udeležencev ni treba nositi.”
Na prireditvi tudi Saša Arsenovič

Kako posrbijo za sebe levičarji se vidi ravno pri tej nesrečni prireditvi. Levi ščitijo prav vse tiste, ki so bili na prireditvi, razen ministrice Simone Kustec, pa čeprav iz kvote SMC prihaja tudi mariborski župan Saša Arsenovič, ki je prav tako bil na prireditvi, brez maske seveda. Večer o tem seveda ni napisal niti besede. Zanimivo pa je namreč dejstvo, da je na dramatični tiskovni konferenci UKC Maribor, župan že naslednji dan ljudi pozival, naj nosijo maske.

Torej, če bi že morala odstopiti ministrica Simona Kustec, bi moral tudi župan Saša Arsenovič!

 

 

Mogoče vam bo všeč