Nekategorizirano

Kobejeva vdova je mamo pregnala iz hiše: Kaj hoče, podpirali smo jo 20 letlet

Vanessa Bryant, vdova košarkarskega velikana Kobeja Bryanta, je pred kratkim začela pravno bitko s podjetjem, ki je imelo kontroverzni helikopter Sikorsky S-76B. A zdaj se zdi, da se mora soočiti tudi z obtožbami lastne matere.

Sofia Laine je namreč v intervjuju za Univision razkrila, da jo je hči brcnila iz hiše in vzela avto, ki ga je dobila v uporabo. Kmalu zatem se je oglasila Vanessa in povedala svojo plat zgodbe.

“Mož in hči sta nepričakovano umrla, mama pa brez sramu daje intervju, v katerem grdo govori o meni in joče zaradi hiše in avtomobila. Skrila je svoj diamantni nakit, izpraznila stanovanje, ki sem ji ga priskrbela, in pohištvo shranila v skladišče, da se je izkazalo, da je ostala brez ničesar” – je povedala Vanessa in dodala:

“Zadnjih 20 let jo podpiramo in to še naprej počnem. V nasprotju s tem, kar je bilo zapisano, po smrti moje hčere in moža ni bila niti fizično niti čustveno z mano in hčerkama. Zdaj vidim, kaj je za mamo najpomembneje in me strašno boli. Upam, da se bo javna razprava o naših zasebnih odnosih tukaj ustavila” – je dejala na koncu.

Mogoče vam bo všeč