Nekategorizirano

Neverjetna dvoličnost poslanke SD Bojane Muršič

Spomin nas pelje v leto 2016 takrat je rojena Maribor Bojana Muršič, zagreta poslanka SD, tudi nekdanja ruška mestna svetnica kupovala rdeče jopice na račun pisarniškega materiala. In ta poslanka je včeraj pred kamerami trgala zaščitne maske.

Kdo je ta Bojana Muršič? Tista, ki je z naročilnico občine Ruše leta 2016, v vrednosti 642 evrov kupila termoflis jopice, ki jih na naročilnici sploh ni bilo. Zapisan pa je bil namreč pisarniški material. Račun pa je plačala kar ruška občina. Ta je županjo tudi kazensko ovadila, a se je tudi to z nastopom nove ruške županje Urše Repolusk spremenilo, saj je občina odstopila od kazenskega pregona. Stranka SD je namreč v  občinski koaliciji z županjo.

Ja, to je je tista Bojana Muršič, ki naj bi izrabila svoj položaj, da bi sebi pridobila protipravno premoženjsko korist. Takrat je vodja poslanske skupine Matjaž Han SD priznal, da so prav zato, ker je poslanka zavajala javnost, razočaranI. Zaplet bi namreč, kot je dejal takrat, lahko rešili bistveno prej in z manj pompoznosti. V SD po njegovih besedah obžalujejo zaplet, saj je poslanka takrat jasno povedala, da je storila napako.

In ravno ta poslanka, tri leta kasneje (včeraj) modruje o nakupih mask in jih trga pred kamerami? Še več. Zahteva sklic nujne seje Komisije za nadzor javnih financ glede nabave zaščitne opreme in mask. Pa naj razume, kdor more!

Trganje zaščitne maske pred kamero pa je, če drugega ne nehumano in neodgovorno ravnanje poslanke za kar bi morala odgovorjati!

 

Mogoče vam bo všeč