Več

Najboljši zaposlovalci projekta Zlata nit 2017 so znani

Zlata nit je vseslovenski izbor najboljših zaposlovalcev v kategoriji malih (od 10 do 50 zaposlenih), srednje velikih (od 51 do 250 zaposlenih) in velikih podjetij (nad 250 zaposlenih).

 

Izbor Zlata nit je edinstven medijsko-raziskovalni projekt, ki poteka pod okriljem časnika Dnevnik, izbira in nagrajuje najboljše zaposlovalce leta. Nastal je na pobudo družbe medijskih vsebin Dnevnik, d.d. ob sodelovanju ekonomskih (EF) in kadrovskih strokovnjakov (FDV in FF) Univerze v Ljubljani. Gre za prepoznavanje in promoviranje najboljših zaposlovalcev kot tudi za preverjanje kakovosti odnosa med organizacijo in zaposlenimi. S promocijo najboljših praks na področju zaposlovanja želi vplivati na bolj dinamičen razvoj delovnih mest ter prispevati k večji konkurenčnosti slovenskega gospodarstva.

Dnevnikov projekt Zlata nit podpirajo najvidnejši predstavniki poslovne javnosti, civilnih združenj in akademskega sveta. Častni pokrovitelj projekta Zlata nit je Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve RS.

Na slavnostni razglasitvi 29.3.2018 so bili razglašeni zmagovalci v treh kategorijah.

 

Za najboljšega zaposlovalca med malimi podjetji je bila izbrana ptujska Intera, ki na letni ravni za izobraževanje nameni kar tri tisoč evrov.

Za najboljšega zaposlovalca med srednje velikimi podjetji je bila prepoznana zlata gazela 2015 – podjetje RLS merilna tehnika, ki ne popušča v dinamiki rasti in razvoja.              

Ob spremembi blagovne znamke in reorganizaciji je med velikimi podjetji zmešal štrene A1, ki je bil izbran za najboljšega zaposlovalca Zlate niti 2017.

V imenu uredništva čestitamo vsem nagrajencem.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Več