Nekategorizirano

Na območju Ljubnega ob Savinji v prometni nesreči umrli dve osebi

Včeraj so okoli 16.30 h iz PU Celje sporočili, da je na  območju  Ljubnega  ob Savinji prišlo do  tragične prometne  nesreče,  v  kateri  sta  umrli  dve osebi.
V prometni nesreči sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. Do prometne
nesreče  je najverjetneje prišlo, ker je 54-letni voznik osebnega  vozila v križišču  za  Radmirje,  zavijal  proti  Ljubnemu  ob  Savinji  in   izsili prednost  tovornemu  vozilu,  s  katerim  je  iz  smeri Ljubnega ob Savinji pripeljal   27-letni  voznik. Le ta je poskušal z umikanjem v desno trčenje preprečiti,   kljub vsemu trudi   mu ni uspelo izogniti se najhujšemu  izidu. Osebno vozilo se  je v trčenju zagozdilo pod tovorno vozilo. 54-letni voznik in njegova 23-letna sopotnica, oba doma z območja Policijske postaje Mozirje, sta na kraju nesreče umrla.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec. Z izboljšanjem pogojev na cesti, ki so primeren letnemu času  in razmeram ob opustitvi  ukrepov zoper COVID 19, se  povečuje število udeležencev v prometu, kar kot kaže današnji dan in omenjene tragične prometne nesreče, se ustvarjajo tudi takšne situacij , ki pripeljejo do najhujšega, izgube človeških življenj.

Škoda je vsakega  izgubljenega življenja, kije dragoceno in toliko težje za vse tiste ki jih izgubijo v podobnih nesrečah.

Mogoče vam bo všeč