Nekategorizirano

Na dolgovaški deponiji naj bi našli žensko glavo

V dopoldanskih urah so iz  Policijske uprave Murska Sobota sporočili, da so bili policisti v torek, 5.12.2017 obveščeni, da naj bi se na enem izmed odlagališč  odpadkov  v  Pomurju  nahajal  del  človeškega  telesa. “V zvezi pridobljene  informacije  izvajamo  določene  aktivnosti  v zvezi potrditve
morebitnega  kaznivega  dejanja,  zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja,” je v sporočilu za javnost zapisala tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš. Po končanih preiskovalnih aktivnostih naj bo sledilo podrobno poročilo. V pomurskih elektronskih medijih pa poročajo, da naj bi občanka na odlagališču odpadkv v Dolgi Vasi pri Lendavi, upravlja ga podjetje CERO Puconci, med brskanjem po smeteh naletela na človeško glavo. Šlo naj bi za žensko glavo, najditeljica pa naj bi se  zaradi šoka ob odkritju za prijavo policiji odločila šele po enem tednu.

Z dodatnimi informacijami o tej strahotni najdbi bomo poročali takoj, ko bo končana policijska preiskava in razkrita dodatna dejstva.

V popoldanskih uraj je s PU Murska Sobota prišlo obvestilo;“Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota so opravili ogled odlagališča odpadkov, pri čemer pa niso bili najdeni nobeni deli človeškega telesa. Policisti in kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.”

Mogoče vam bo všeč