Nekategorizirano

Na Dobrni v svojem avtu zgorel 32 letni moški – tuja krivda izključena

V soboto zjutraj, nekaj  pred 7. uro  zjutraj, so na PU Celje  bili obveščeni, da je na Dobrni zagorelo osebno vozilo Renault Scenic. Ogenj je vozilo v celoti uničil. V požaru je umrla oseba, ki je bila v vozilu. Identiteto umrlega še ni bila ugotovljena.

V vmesnem času so  preverjali  okoliščine požara. Več podatkov po opravljenih preiskovalnih dejanjih smo dobili včeraj v sporočilu s strani PU Celje.

V sporočilu Policijske uprave Celje navajajo, da so potrdili identiteto umrlega v požaru osebnega vozila parkiranega na parkirišču na Dobrni, v soboto 11. januarja 2020.  Gre za 32-letnega moškega,  kot smo neuradno izvedeli z območja PU Celje in sicer naj bi šlo za Laščana Boštjana P., ki je bil je zaposlen v bližnjih termah, kjer so imeli ponovoletno zabavo.

Kot sklepajo na podlagi zbranih dokazov, gre za nesrečen dogodek. Tuja krivda je izključena, čeprav črv dvoma grize naprej in spodbuja domišljijo pri ljudeh. V vsakem primeru škoda vsakega življenja, še bolj žalostno je, če  mlad človek sam poseže po njem.

V.K.T.

Mogoče vam bo všeč