Nekategorizirano

Moški iz Nemčije je tožil moškega, ker je njegovemu sinu rešil življenje !!

Moški iz Nemčije je prejel kazensko ovadbo, potem ko je razbil steklo na Toyoti, iz katere je prihajal otroški jok. Incident se je zgodil na parkirišču v Bremenu, oče pa se je odločil tožiti mimoidočega in zahtevati odškodnino.

Moški se je namreč mimo parkirišča peljal, ko je tik pred poldnevom zaslišal zaskrbljeni otroški krik iz vozila. Ko se je približal avtomobilu, je zagledal otroka, ki je sedel na svojem sedežu v ​​zaklenjenem avtomobilu, ki je gorel na soncu in neprestano jokal.

Vestni mimoidoči je najprej začel klicati na pomoč, v upanju, da bo poklical starše. Ker pa se ni prikazal nihče in je bilo zunaj več kot 30 stopinj Celzija, je moški dve minuti pozneje razbil steklo na avtomobilu in otroka potegnil zunaj.

Nekaj ​​minut kasneje je prišel oče (57 let) in napadel mimoidočega, ki je rešil otrokovo življenje. Oče je rekel, da je dojenček hitro zaspal in da otrok ni hotel buditi. Oče je še dejal, da je bil avtomobil delno parkiran v senci in ugotovili so, da je bilo parkiranje plačano 11 minut, preden so poklicali policijo.

Lastnik je zoper mimoidočega vložil pritožbo in zahteval odškodnino, policija pa je po uradni dolžnosti obvestila center za socialno delo ob sumu, da gre za zanemarjanje mladoletnega otroka.

Mogoče vam bo všeč