Vir: Avaz.ba
zanimivoŽivljenje

Mnoge ženske se odrečejo svojim sanjam, da bi navdušile svoje može

Da bi nas imela družba rada in sprejela, mnogi pogosto želijo pokazati, kako brezhibni so, vendar je treba vedeti, da se nihče ne rodi popoln in da ne morete ugajati vsem okoli sebe in ne bi smeli niti poskusiti.

Ko se boste sprejeli takšne, kot ste, boste namesto tega, kar drugi želijo, da ste resnično srečni in v dobrih odnosih s partnerji , prijatelji in družino. Zato je nekaj stvari, ki bi jih morali nehati delati, da bi ljudi navdušili. 

Ponižnost do partnerjev je bolj podobna lažni skromnosti in nekatere raziskave trdijo, da so ponižni ljudje bolj neiskreni. Če imate razlog, se zato lahko pohvalite neposredno. Poleg tega se ljudje pri odnosih pogosto pretvarjajo, da so navdušeni, namesto da bi bili iskreni drug do drugega. To je zato, ker oba partnerja verjetno veliko časa razmišljata o tem, ali ju ima druga oseba rada ali ne. Zato ne skrivajte svojih strani, recite neposredno, da niste preveč navdušeni nad partnerjevim darilom, ker bo vedno bolj cenil vašo iskrenost in vas zato zagotovo ne bo zapustil. 

Če želite narediti vtis na partnerja in prijatelje, se pogosto izgubite. Nikoli tega ne smete početi, saj se dolgoročno ne boste mogli nenehno spreminjati v tisto, kar niste. Šele takrat bi lahko bil vaš partner razočaran.

Danes pari radi pokažejo vse podrobnosti svojega odnosa na družbenih omrežjih, dokazujejo okolju, kako močna je njihova zveza. Vendar pari, ki niso prepričani v razmerje ali se njihova ljubezen umiri, uporabljajo socialne medije, da se počutijo bolje. Z drugimi besedami, pozitivni komentarji njihovih sledilcev jih lahko napeljejo k razmišljanju, da je v njunih odnosih vse v redu. 

Poleg tega so poroke danes bolj prikaz finančne moči, vtis na goste in vedno manj poseben trenutek za dve osebi, ki sta se odločili preživeti celo življenje skupaj. Ni slaba ideja, da bi naredili majhno poroko, a nekatere raziskave so pokazale, da velike poroke običajno privedejo do ločitve. Po drugi strani pa lahko varčne poroke dejansko privedejo do srečnih in dolgotrajnih zakonskih zvez.

Imeti sanje in cilje je eden najboljših načinov za napredek v življenju. Vendar mnoge ženske v zakonu pogosto obupajo nad svojimi sanjami, samo da bi navdušile svojega moža. Ne delaj tega. Imejte se radi predvsem, vaš zakonec vas bo zagotovo imel bolj rad.

Avtor: A.M.

Mogoče vam bo všeč

Več v:zanimivo