Nekategorizirano

Melania Trump na predvolilne shodu v Pensilvaniji obračunala z Joeem Bidenom

Ameriška prva dama Melaia Trump je bila v drugi Donaldovi predvolilni kampanji doslej dolgo sramežljivo tiho. A natanko teden dni pred morda najpomembnejšimi volitvami v sodobni ameriški zgodovini je Melania Trump (50) aktivno posegla v boj za Belo hišo.

				Donald in Melania sta zjutraj družno odpotovala s helikopterjem Marine One, nato je predsednik Donald Trump odhitel v ključne zvezne države Wisconsin, Michigan, Nebrasko in Nevado; Melania pa je odletela v Pensilvanijo			Donald in Melania sta zjutraj družno odpotovala s helikopterjem Marine One, nato je predsednik Donald Trump odhitel v ključne zvezne države Wisconsin, Michigan, Nebrasko in Nevado; Melania pa je odletela v Pensilvanijo

V svojem prvem samostojnem nastopu po juniju 2019 je trdo obračunala z moževim demokratskim izzivalcem Joe Bidenom (77) in ga obtožila, da iz političnih razlogov širi strah med Američani.

Njen videz je bil povsem po okusu republikanske baze. Prva dama z avionom “Executive One Foxtrot” v torek okoli 14. ure po lokalnem času pristala v Lancasterju v Pensilvaniji. Garderoba ni bila prepuščena naključju: izražala je njeno borbeno razpoloženje!

Spremljala jo je dolgoletna prijateljica: Kellyanne Conway (53), nekdanja svetovalka Bele hiše. Obe ženski sta bili skoraj istočasno pozitivni na Covid-19 po razširjenem dogodku v rožnem vrtu Bele hiše 26. septembra.

Obe očitno verjameta oceni predsednika Donalda Trumpa (74), ki je prav tako prebolel bolezen Covid 19, da sta zdaj imuni, saj nobena od njiju ni imel maske na obrazu.

Melania Trump je v svojem značilnem vzhodnoevropskem naglasu proti demokratom takoj sprožila puščice. “Nihče ne sme spodbujati strahu pred resničnimi rešitvami zgolj v politične namene,” je opozorila. “Demokrati so se odločili, da bodo svojo agendo postavili nad dobrobit ameriškega ljudstva,” je nadaljevala. »Namesto tega poskušajo ustvariti vrzel. Prepad, ki vodi v zmedo in strah namesto upanja in varnosti. To ni vodstvo. ” S tem je razbila obtožbe demokratov, da je Donald Trump odgovoren za okoli 220.000 smrtnih primerov zaradi korone v ZDA in ne na Kitajska, kjer se je virus prvič pojavil.

Mogoče vam bo všeč