Nekategorizirano

Mariborski vodovod, familiarni biznis Danila Burnača II.

Vse kaže, da je naš zapis o Mariborskem vodovodu, kot familiarnem biznisu njegovega direktorja  Danila Burnača, dvignil krvni tlak pri tistih, ki naj bi bili po naših informacijah, ki nam jih je posredoval “žvižgač”, vpleteni v te Burnačove rabote. Oglasila sta se Bojan Brus in Tone Grašič, ki seveda nista varčevala z ostrino napada name kot avtorja in na vsebino informacij, ki da so izmišljotine. Ne manjka niti groženj o ljudeh in postopkih, ki da me čakajo. V nadaljevanju objavljam pisanja obeh “prizadetih”, čas pa bo pokazal, če sem res trosil laži.

Pisanje Bojana Brusa:

Spoštovani naslovnik,
nevljudno vas bom imenoval tekstopisec, saj si naziva komunikolog ne  zaslužite, ker s svojim neprofesionalnim odnosom v vašem članku o Mariborskem vodovodu, g.Burnaču in nazadnje meni, Bojanu Brusu trosite  laži in nepreverjene informacije.
Ker je vaš pristop k zadevi Mariborski vodovod naravnan osebno proti  meni, zahtevam, da v roku 48 ur objavite dokaze, kateri bodo v prid  vašim informatorjem dokazovali , da sem izplačeval nagrade v vrednosti  15% do 20 % za posel; v nasprotnem primeru bom vaše pisanje štel za  klevetanje, omalovaževanje mene osebno kakor tudi moje dejavnosti ter  bom pri ustreznih organih zahteval postopek ovadbe zoper vas, ker ste k  temu delu pristopili povsem nenovinarsko temveč kot vaška klepetulja, 
katera brez dokazil troši laži, predvsem zaradi lastne publicitete. V pričakovanju razjasnitve lažnega obsojanja mene kot koruptivnega  podjetnika vas lepo pozdravljam.

Bojan Brus in Bojan Brus s.p.(članek sem vam delno priložil).

“Morda bosta našla kakšno rešitev njegova zvesta sodelavca Peter Levstek 
in Tone Grašič, menda naj bi tudi njima s familiarnega biznisa  Burnača 
z Brusom padla kakšna mastna kost. Po naših informacijah naj bi Bojan 
Brus s.p. za vsak posel do 1000 evrov, ki ga je dobil pri Mariborskem 
vodovodu, Grašiču namenil 15% nagrade, za večje posle pa celo 20% 
provizije. Za večji obseg dela naj bi poskrbel kar Grašič s tem, da naj 
bi v poročilih priznaval več opravljenega dela kot je bilo dejansko 
izvedeno. Lojalnost Grašiča in Levsteka je Danilo Burnač “nagradil” 
tako, da je v Mariborskem vodovodu zaposlil njuna sinova.”

Še pisanje Toneta Grašiča:

Kolegi so me včeraj obvestili o čudnem zapisu na portalu, kjer ste vi podpisani kot avtor. Ko sem prebral mi je bilo slabo in predvsem sem zelo prizadet, ne samo jaz, cela moja družina.

Ne vem od kot sicer navedbe, omenjanja imen neki podatki s tem se bodo ukvarjali drugi. Zato vas prosim, da ne trosite laži, neresnice in napačne navedbe , če se greste novinarja.

Tudi vaši viri vam naj posredujejo vsaj kolikor točne podatke kdo kaj in kako dela, kdo kaj razpisuje in za tem stoji…..

Predvsem pa ne mešajte v takšne vaše zgodbe in pa laži mojega otroka, ki je komaj stopil na samostojno pot, si ustvaril družino in še živi v prepričanju da je svet pošten.

Seveda tu mislim na takšne zapise kot je ta vaš. 

Zadevo bom predal tistim ki se s tem ukvarjajo in se naj oni pogovorijo z vami. Vam pa želim poštenega dela in argumentiranih zapisov, ne pa politikantstva in preživetja na račun laži.

 

Tone  Grašič  –  vodja obračuna vode in priključkov

MARIBORSKI VODOVOD j.p. d.d. 

Vsekakor se zgodba z zapisom obeh še ni končala.

 https://vfokusu.com/post/420973/mariborski-vodovod-familiarni-biznis-danila-burnaca

Mogoče vam bo všeč