Nekategorizirano

Mariborčani! Z Arsenovićem prihajajo plenilci Cerarjeve SMC, ki jim je že Fištravec pokazal vrata

Vse bolj glasna in utemeljena so opozorila, da za Sašom Arsenovićem in njegovim lomastenjem proti županski funkciji v Mariboru stoji plenuilska elita Cerarjeve SMC. Na to je Mariborčane na svojem facebook profilu opozoril tudi Miloš Stevanocić, tesni sodelavec odhajajočega župana dr. Andreja Fištravca. Spomnil je na zapis na spletnem portalu Požareport.si, ki je 20. februarja 2015 objavil naslednjo zgodbo (https://pozareport.si/post/391030/dokumenti-crno-na-belem-kako-je-stranka-mira-cerarja-zelela-razkosati-maribor?fbclid=IwAR29wVhz9Abr4UJUiOQsHh11DIFarVDnvKRViMCdmhxq0gU0qB0Qw1pj7Kw)

Miloš Stevanović dodaja naslednje: 

“Ne glede na priljubljenost/verodostojnost portala (misli na Požareport.si), tega se spomnim, kot bi bilo včeraj in točno tako je bilo. ZATO nisem za SMC v Mariboru, v koaliciji ali še huje, na samem vrhu mesta. Ker s tem podpišemo gotovo plenjenje mesta. Prepričan sem, da je njim popolnoma vseeno kaj in kako bo z mestom, važen je “take over” in z njim pridobljena moč in možnosti za sistemske “rešitve”.

Žal, skozi celoten mandat se je zvrstilo nemalo manipulacij, mahinacij, popolnega obračanja plošče na dan seje MS, kljub nekim dogovorom pred tem, v glavnem, ta stranka se mi je tako z delom v našem MS kot z delom na državnem nivoju resnično usedla v želodec in res škoda, da kandidira in stoji za, za moje pojme odličnim kandidatom za župana. A župan sam, brez močne koalicije, kot da ga ni. In tukaj pridejo ti strankarski apetiti na plano.. 
Vso srečo izbranemu kandidatu, samo to bom rekel.”

Informacij o tem, kako je že sedaj gostinec in podjetnik Saša Arsenović prisesan na proračunske jasli države in državnih podjetij po svoje izpričuje tudi preverjena informacija, da naj bi državnemu Telekomu za dobrih 50 kvadratnih metrov prostora na Gosposki ulici 8, v katerem je poslovni center Telekoma izstavljal mesečne fakture za najemnino v višini 5200 evrov. Sicer so s Telekoma sporočili, da gre za več kvadratnih metrov in da je znesek nižji, vendar če bi bili pošteni in korektni do javnosti, bi tudi zapisali, kolikšen znesek mesečno plačujejo Sašu Arsenoviću. 

Sveža je zgodba izpred nekaj dni, ko je bila v Mariboru osrednja proslava ob dnevu Rudolfa Maistra. Za praporščake in ostale naj bi bila prehrana poskrbljena v Arsenovićevi gostilni Maribor, z državno naročilnico seveda. Ampak večina teh je odšla na proslavo lačnih, ker jih v Gostilni Maribor preprosto niso postregli.  

Po svoje je zanimiva tudi zgodba nekega dekleta, srednješolke, ki je delala v Arsenovićevem gostinskem lokalu. Tudi tistih 100 evrov, ki ji je dolgoval, ji ni plačal navkljub temu, da je za hčerko in zaslužek posredovala tudi njena mama. 

Zato Mariborčani! Z Arsenovićem prihajajo plenilci Cerarjeve SMC, ki jim je že Fištravec pokazal vrata. Dajte jim tudi vi!

Mogoče vam bo všeč