Nekategorizirano

MAGIJA V SPLITU

Earvin Magic Johnson, najbolj znana številka 32 v svetovni košarki in eden največjih, najboljših in najatraktivnejših košarkarjev v ligi NBA, je prispel v Split.

Zaščitni znak slavnih Los Angeles Lakers-ov se je odločil, da bo del poletnih počitnic preživel na Hrvaškem s prijatelji in družino, o čemer priča mega jahta “Aquila”, morska lepotica dolga 85,6 metra in vredna približno 150 milijonov ameriških dolarjev, na katero se je vkrcal Magic in s katero bo jadral po Jadranu, piše Slobodna Dalmacija.

V petek se je po Splitu razširila novica, da je Michael Jordan, verjetno najprepoznavnejši košarkaš, ki je prehodil globus in zaščitni znak Chicago Bulls, okoli 20. ure prišel v znano restavracijo v Splitu. Zato so se fotoreporterji in novinarji zbrali ob predvidenem času, da ovekovečijo to zgodovinsko fotografijo. Toda na fotografiji ni bilo ničesar, saj se Air Jordan ni pojavil ob predvidenem času na “dogovorjeni” lokaciji.

Le uro ali dve za tem so prišle informacije, da so bile prve novice napačne in da v Split ne pride Air Mike, ampak Magic Johnson.

Mogoče vam bo všeč