Nekategorizirano

Lobiji so Janeza Drnovška kovali med zvezde, ga naredili za karizmatičnega voditelja, da so lahko v njegovi senci kradli!

Objavljamo zanimiv komentar na objavo o Marjanu Podobniku, kandidatu za novega predsednika SLS:

Marjan Podobnik je bil žrtev drnovškovih spletk. Janez Drnovšek je bil popolnoma nesposoben politik. Volan je prepustil bandi, ki je ropala in harala po državi, za protiuslugo pa kovala Drnovška med zvezde in popolnoma nebogljenega in neodločnega človeka, naredila za karizmatičnega voditelja.
Marjan Podobnik je bil v tistem času bistveno bolj prodoren, odločen in sposoben politik. To je zaslutila kamarila, ki je ščitila Drnovška in ga povzdigovala v vrhove, da je lahko v njegovi senci kradla in ropala državo.


Podobnika je bilo potrebno uničiti. In so ga. Nenehno so ga zapletali v škandale, ki to niso bili. Nenehno so ga prikazovali kot nesposobneža, pohlepneža. Skratka odstreliti so ga morali. In so ga. Sedaj, ko Drnovška ni več, mafijci so se delno že utrudili in postali leni, sedaj ima Marjan Podobnik ponovno možnost, da pokaže kako sposoben je. Menim, da je prava izbira in da ima moč, ki lahko SLS ponovno povzdigne v politično silo in desnici zagotovi zmago.

Komentar iz objave: 

Mogoče vam bo všeč