Nekategorizirano

Levičarska kasta ruši Aleksandro Pivec?

Teta iz ozadja, Erjavčeva kasta, ruši DESUS. Gre za prav tisti odbor, ki je nedavno, a v “spornih okoliščinah”, izglasoval nezaupnico predsednici stranke DeSuS in ministrici za kmetijstvo Aleksandri Pivec. Menda je znotraj stranke to dvignilo veliko prahu.

A levičarska kasta, sproducirana od zunaj se je zaenkrat uštela in malce potuhnila. Vse do septembra, kot pravijo, bi radi zrušili Aleksandro Pivec. Za Brigito Čokl morda še niste slišali. Bojan Požar na svoje blogu o političnem zakulisju Slovenije trdi, da od znotraj “nažira” stranko DeSuS. Po zadnjih informacijah sta se v hotelu Faraon v Celju srečala bivši predsednik stranke DeSuS Karl Erjavec, saj naj bi načrtoval vrnitev na vrh stranke in že omenjena Čoklova, ki se je nekoč proslavila tudi kot “DeSuS-ova direktorica UKC Ljubljana, bila pa je tudi predsednica pokrajinskega odbora DeSuS-a v Celju.

Pred letI so člani preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem zdravstvenem sistemu zaslišali tudi Brigito Čokl, Borisa Štefaneca in Mirjana Hrena. Člani in članice preiskovalne komisije, ki so prihajali iz vseh parlamentarnih strank, so načrtovali tudi ugotavljanje morebitne odgovornosti sedanjih in nekdanjih nosilcev javnih funkcij, kako naj bi preko dobavitelja medicinske opreme davkoplačevalski denar odtekal za namene financiranja drugih področij, denimo medijev, in kakšne naj bi bile posledice sodelovanja nekaterih javnih zdravstvenih ustanov s podjetjem Mark Medical, d. o. o..

Očitno je Čoklova namazana z vsemi žavbami, kar pritiče levičarjem. Bog ne daj, da ona pride na čelo DESUS-a.

 

Mogoče vam bo všeč