Nekategorizirano

Levičarji odganjajo goste gostilne Oštirka v Celju

Vodja gostinstva Oštirka Miran Ojsteršek je na petkovih protestih v Celju doživel neljubi dogodek. Protestniki so pred gostilno žvižgali in motili goste, zato je Ojsteršek eni izmed protestnic vzel piščalko, nezadovoljneži pa so dogodek spremenili v fizični izpad Ojsterška nad protestnico in delili negativne ocene njegovi restavraciji Oštirka na družabnih omrežjih. Poleg tega so mu pred gostilno pustili sovražen grafit. “To je bila moja edina napaka, za katero se iskreno in javno opravičujem. Opravičujem se tako gospe kot organizatorjem dogodka. Ne morem pa se opravičiti za nekaj, česar nisem storil. Nikogar nisem udaril, nikogar se nisem dotaknil, z nikomer nisem fizično obračunal,” je povedal Miran Ojsteršek, žrtev pogroma nesramnih radikalnih levičarskih protestnikov. V znak podpore gostincu, ki se trudi za preživetje in preživetje svojih zaposlenih, na portalu Nova24TV pozivamo bralce, da ga z obiskom njegove restavracije podprejo in mu tako omogočijo izpad škode, povzročene s strani anarhistov.

Celjska gostilna z dolgoletno tradicijo Oštirka je postala žrtev različnih oblik psihičnega nasilja s strani skrajno levih protestnikov. O dogodku je med prvimi lažno poročal radikalni ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha. V sporočilu je zapisal, da je celjski gostinec Miran Ojsteršek na protestih udaril protestnico Majo. Maščevanje celjskih “antifašistov” je bilo kruto, saj so mu pred vrata gostilne napisali grafit Ne tepem žensk. Ne grem v Oštirko. Dodatno pa so poslu škodovali še z negativnimi ocenami Oštirke na svetovnih omrežjih.

Protestnica Miranu Ojsteršku zatrobila v obraz, ta ji je odvzel piščalko in se je pri tem ni dotaknil
Neljubi petkov incident se je po besedah Ojsterška zgodil na prvi dan Tedna restavracij, ko so po treh mesecih končno imeli imeli zopet polno restavracijo. Ob tem ga ne moti posameznikovo strinjanje oziroma nestrinjanje s trenutno vlado, a je bilo žvižganje protestnikov v bližini Oštirke za goste moteče. “Tudi sam sem izrazil nezadovoljstvo s tem, ko sem prijel za piščalko gospe, ki mi je zatrobila v obraz, brez da bi se je pri tem dotaknil, “ zatrjuje vodja Oštirke.

Nasilje levičarjev postaja vse hujše! Preprečimo ta dejanja in pomagajo gostilni OŠTIRKA!

Mogoče vam bo všeč