Nekategorizirano

Laura Ingraham: Demokrati se zavzemajo za migrante, ker želijo spremeniti demografsko sliko – zamenjati volilce!

Tudi v Sloveniji imamo politične opcije, ki ne storijo ničesar za državljane, jim je vseeno za socialno ogrožene in deložirane, se pa na drugi strani fanatično borijo za migrante, tudi tiste, ki so v državi nezakonito. Torej, podobno politiko, kot jo v Sloveniji izvaja Tanja Fajon, Jan Škoberne, stranka SOCIALNI DEMOKRATI, ki že dolgo dela za migrante in ne volilce, ki smo jo izvolili, je slika z delovanjem demokratov enaka tudi v Ameriki. Soroševa agenda zamenjati večinsko belo prebivalstvo se namreč izvaja tudi v Ameriki. 

V soboto je na FOX-news oddaji “Watters World” gostovala konservativna radijska novinarka Laura Ingraham in ponudila svojo teorijo  o tem, zakaj demokrati niso želeli podpreti zidu na meji in šokantnega sojenja v San Francisco, kjer sodišče ilegalnega priseljenca ni obtožilo umora 32 letne Kathryn Steinle, ki jo je ustrelil. 

Watters: zakaj Demokrati ne želijo postavitve zidu na meji in zakaj želijo politiko priseljevanja migrantov v velika mesta?

INGRAHAM: mislim, da je pravi razlog, da želijo zamenjati sedanje volilce v Združenih državah Amerike z novimi volilici. Želijo spremeniti volilno telo. In to novo volilno telo bo vzpostavilo rezultate na volitvah, ki bodo v prid Demokratom, tako kot se je na zadnjih volitvah zgodilo v New Yorku, se bo zgodilo na Floridi. In to novo volilno telo, ko se bodo zgodile demografske spremembe, ki smo jih videli v Virginiji, bo ustvarilo novo Kalifornijo, Florido, Teksas, kot sedaj že izgleda situacija v New Yorku, Connecticut-u, ali Massachsetts-u. kjer zaradi demografskih sprememb zmagujejo Demokrati. 

Torej, mislim da želijo Demokrati nadomestiti stare bele konzervativne volilce z novo skupino ljudi, ki bodo bolj naklonjeni veliki vladi in ne bi nujno imeli velike nenaklonjenosti za spremembe pri amandmajih ali ustavi.

In veliko Republikancev tudi noče zapreti meje, ker si želijo poceni delovne sile. In tako se je na levi in desni zgodila neobičajna povezava, dokler se ni pojavil Trump, ki je spoznal, da Američani želijo pravo mejo. Hočejo vlado, ki jih bo zavarovala, hočejo varnost in zaščito. 

Watters: mislite, da so Demokrati pripravljeni na izgubo popularnosti zaradi umorov, kot je bil ta, kjer je ilegalni migrant ubil državljanko ZDA?

INGRAHAM: Absolutno

Mogoče vam bo všeč